2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم یجوری گفت ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 119 پست
جدی مشکی پوشیده بودیراضی بودی برمیگشتی عقب بازم مشکی میپوشیدی؟😄

اره عزیزم راضی بودم چون پوستمم سفید مثل شما خیلی بهم میومد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

شیکه 

مشکلی و ساده با آستین بندی و چاک هیچ وقت قدیمی نمیشه همیشه مد بود هو خواهد بود 

منم لباس مجلسی ترجیح ام مشکلی و نقره ای و سبز و آبی. سلطانی هست تمام 

چون رسمی تر و شیک ترن و خب عروسی هم مجلس رسمیه

برا تولد لباس مجلسی های رنگی هم می‌پوشم ولی عروسی رنگ های رسمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا مشکی بد نیست اتفاقا شبک تره اینم که گذاشتی خیلی خوشگله مبارک باشه😍شماهم از حرف خواهرشوهرتنا ...

مرسی قربونت برم 

ممنون 

میدونی از دستش ناراحت نشدم چون واقعا دوستشدارم 

ازاین بیشتز ناراحتم که ای کاش یه مدل دیگ میگرفتم ولی الان ک دوستان راهنمایی کردن 

دیگه ناراحت نیستم🥲😄

خدای رنگین کمان🕊️

شیکه مشکلی و ساده با آستین بندی و چاک هیچ وقت قدیمی نمیشه همیشه مد بود هو خواهد بود منم لباس مجلسی ت ...

مرسی که تو تاپیکم نظر دادی عزیزم منم این رنگی هایی که گفتید و‌دوستدارم ولی متاسفانه قیمت مناسب پیدا نکردم که هم رنگی باشه هم خوشگل باشه

خدای رنگین کمان🕊️

مرسی که تو تاپیکم نظر دادی عزیزم منم این رنگی هایی که گفتید و‌دوستدارم ولی متاسفانه قیمت مناسب پیدا ...

نه عزیزم منظورم اینه این چهار رنگ انتخاب خوبیه 

که مشکلی هم جزشون هست

مشکی هیکل خوب نشون میده در کل برا لباس شب شیکه 

یه آرایش بزن که بهش بیاد 

موهاتم کاش بتونی اکستنشن موقت اضافه کنی 

رژ قرمز هم بزنی 

نه عزیزم منظورم اینه این چهار رنگ انتخاب خوبیه که مشکلی هم جزشون هستمشکی هیکل خوب نشون میده در کل بر ...

موهام بلنده دورت بگردم 

اینجا گوجه اش کردم فداتشم 

چون لباسم پشتش بندی هست میخواستم ببینم😀

رژ قرمز مد نظرم هست 

مرسی که راهنمایی کردی عشقم 

میدونی چجوری باید عکسمو پاک کنم؟

خدای رنگین کمان🕊️

موهام بلنده دورت بگردم اینجا گوجه اش کردم فداتشم چون لباسم پشتش بندی هست میخواستم ببینم😀رژ قرمز مد ...

عزیزم باید زیر سه دقیقه پاک می کردی

الان فک کنم دیر شده نمیتونی

باید از نی نی یار بخوای شاید پاک کرد

@niniyar  

سلام

ص ۶

۲ تا عکس گذاشتن می خواستن حذف بشن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.