2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم یجوری گفت ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذاشتم

عزیزم..قشنگه تو تنت مبارکت باشه

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

واقعا اشتباه کردم پرسیدم نباید میپرسیدم عشقم تو عروسی خواهرشوهرت مشکی بپوشی بنظرت ضایع هست

من عقد خواهر شوهرم هفته پیش مشکی بود لباسم مگه چیه 😅😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

شیک مبارکت باشه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

نه اصلا مشکی بد نیست اتفاقا شبک تره اینم که گذاشتی خیلی خوشگله مبارک باشه😍

شماهم از حرف خواهرشوهرتناراحت نشو....بالاخره سلیقه ها متفاوته

شما یه چیزی رو که خودت خوشت اومده و پسند کردی دیگه نیاز نیست از کسی نظر بمرسی وگرنه هی دو دل میشی

خدایا دوستت دارمممم ❣❣