2777
2789
عنوان

نی نی یار یه لحظه میای عزیزم❓️

147 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر 💗💗💗

من دستم خورد به یه کاربری درخواست دادم بعدش اون برام تاپیک زده گفته چیکار داری بعدشم گفته ناشناسمم نیا برام خبر هم نیار در صورتی که من هیچی به ایشون نگفتم و اصلا ایشون رو نمیشناسم فقط دستم خورد چرا رسیدگی نمیکنین؟آخه شنیدم تاپیک زدن برای کاربر ممنوعه

@ازسارابپرس  

@niniyar

امضا ندارم😁

درخواست دوستی خانم‌ها که ایرادی نداره اصلا حتی اگر عمدا هم درخواست داده باشی. اون خانم نباید قبول میکرد. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
درخواست دوستی خانم‌ها که ایرادی نداره اصلا حتی اگر عمدا هم درخواست داده باشی. اون خانم نباید قبول می ...

نه من کلا نمیخواستم درخواست بدم دستم خورده بود

اون کاربر میتونست قبول نکنه

چرا برام تاپیک زده نمیدونم

امضا ندارم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من کلا نمیخواستم درخواست بدم دستم خورده بوداون کاربر میتونست قبول نکنهچرا برام تاپیک زده نمیدونم

سلام

منم مثل شما

شاید سوال داشتن که برای چی درخواست دوستی دارین.

شاید شما رو با کاربر دیگه اشتباه گرفتن.

منم بعضی وقت ها کسی درخواست دوستی میده تگش می کنم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاممنم مثل شماشاید سوال داشتن که برای چی درخواست دوستی دارین.شاید شما رو با کاربر دیگه اشتباه گرفتن ...

عزیزم همونطور که بالا گفتم ایشون فقط اینو نگفتن،چیزای دیگه هم گفتن.

امضا ندارم😁

سلاممنم مثل شماشاید سوال داشتن که برای چی درخواست دوستی دارین.شاید شما رو با کاربر دیگه اشتباه گرفتن ...

اایشون برای من حتی نی نی یار هم تگ کرده.

من نه فحشی دادم نه چیزی همون اول هم گفتم که اشتباه شده🙏🙏🙏

امضا ندارم😁

اایشون برای من حتی نی نی یار هم تگ کرده.من نه فحشی دادم نه چیزی همون اول هم گفتم که اشتباه شده🙏🙏🙏

به خاطر این جملات براتون niniyar تگ کردن:

⬇️

ناشناس؟😒

گفتم دستم خورد😐😐😐

روانی ای چیزی هستی؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

به خاطر این جملات براتون niniyar تگ کردن:⬇️ناشناس؟😒گفتم دستم خورد😐😐😐روانی ای چیزی هستی؟

ولی شما هم قبول کنین که ایشون نباید برام تاپیک میزد.

خب درخواستم و قبول نمیکرد،تاپیک زدن برای چیه؟

امضا ندارم😁

@لینداخانومی  

درست کردم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت