2777
2789
عنوان

بعضی مشاورهای کنکور چقدر عقده دارن

121 بازدید | 11 پست

من مدرس ریاضی کنکور هستم

دانش‌آموزهای موفقی دارم گاهی بچه‌ها رو نصیحت می‌کنم ولی سرزنش هرگز

یکی از دانش‌آموزهام گفت میخواد مشاور کنکور خارج از مدرسه بگیره و پیج یه خانمی رو فرستاد گفت این خوبه؟

کل پست‌های خانم با توهین و تحقیر به بقیه بود

هیچ عکسی از خودش نبود

حتی نگفته بود خودش کجا قبول شده

و در آخر فهمیدم استانبول درس میخونه!!!

معمولاً افرادی که ایران جایی قبول نمیشن سر از ترکیه و روسیه در میارن

اونی که بیشتر پول داره میره روسیه اونی که کمتر پول داره میره ترکیه و ارمنستان

حالا شاید بگید دوست دارن دانشگاه‌های خارج از ایراو رو تجربه کنن

اگر اینطور بود که اول برای دانشگاه‌های ایران کنکور نمیدادن که بعد از شکست تشریف ببرن ترکیه

و اینکه کسی که دوست داره خارج از ایران درس بخونه میتونه بره یه جایی مثل ایتالیا که هم آزمون ورودی داره و هم سطح بالاست

حالا اینکه بعضی ها هم ترکیه رو انتخاب کردن چیز بدی نیست ولی اینکه میان پیج مشاوره میزنن و دانش‌آموز ها رو تحقیر می‌کنن و بهشون میگن بی‌عرضه و کلی توهین‌های زشت‌تر واقعاً خیلی وقاحت می‌طلبه

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز دیگه هم مد شده که میگن ما ماهی یکبار می‌رفتیم حموم و...

یعنی حتی بچه‌ها رو برای نظافت‌ شخصی هم‌سرزنش می‌کنن

من خودم سال کنکورم تلاش کردم و دانشگاه شهید بهشتی قبول شدم ولی اصلاً این فشاری که بخواد به آسیب به سلامت روان ختم بشه رو نمی‌پسندم

مشاور به کنار😑ماهم یکی از فامیلامون پزشکی ارمنستان یا همچین جایی میخوند دوسال پشت بود بعد یه جوری با افتخار حالا من ازاد میرم اینجوری میگفت که وااااییی چرا دولتی شهر دیگه نرفتبییی دولتی شهر دور شرف داره به ازاد

والا در نهایت دانشگاه دانشگاهه من حلال نمیکنم اونایی رو که بهم استرس میدادن سال کنکور

موهام تصف شده از استرس

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

تو چرا داری فشار میخوری؟ ناراحتی که ملت دارن میرن کشور هایی که اسم شونو بردی بدون این کنکور نا عادلانه درس میخونن عمرا اگه تو معلم باشی چونکه اگه اندک مطالعه ای داشته باشی میدونستی که دانشگاه های ایران چقدر مسخره س اصلا درس نمیخونن و الکی پاس میشن ولی اونجا مگه جرعت دارن بچه ها درس بخونن! چون سطح علمی و درساشون سنگین تره 

تو اینقدررفشار خوردی چون دیدی بچه ها دارن مهاجرت میکنن و دیگه پولی به تو و امثال تو نمیدن؟ خداروشکر که اینقدر بچه ها عاقل شدن و راه درست رو انتخاب میکنن و عمر شونو تو راه کنکور مسخره و ناعادلانه هدر نمیدن و پول شونم نمیدن دست مافیا های کنکور

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
دانش آموزام احمقن که پولشونو میریزن تو جیب همچین آدماییمن دوستم پدرش کارگر بود از نون شبشون میزد میر ...

واقعاً مشاور اثر زیادی نداره

چون‌ دانش‌آموز با دانش‌آموز فرق می‌کنه اما نسخه‌ی اون‌ها برای همه یک شکل هست

منابع خوب از همه چیز مهم‌تره

تو چرا داری فشار میخوری؟ ناراحتی که ملت دارن میرن کشور هایی که اسم شونو بردی بدون این کنکور نا عادلا ...

بزرگوار من ورودی ۷۹ دانشگاه شهید بهشتی‌ام و رقابتی با بچه‌هایی که سال ۷۹ هنوز متولد نشده بودن ندارم

شما کدوم کشور درس خوندید؟ 

مشاور به کنار😑ماهم یکی از فامیلامون پزشکی ارمنستان یا همچین جایی میخوند دوسال پشت بود بعد یه جوری ب ...

باز حداقل روسیه بهتره

ایران مدرک بیشتر دانشگاه‌هاش رو قبول می‌کنه

ولی ارمنستان و ترکیه خیلی از دانشگاه‌هاشون مورد تایبد وازرت‌علوم و وزارت ‌بهداشت نیست

بزرگوار من ورودی ۷۹ دانشگاه شهید بهشتی‌ام و رقابتی با بچه‌هایی که سال ۷۹ هنوز متولد نشده بودن ندارمش ...

من ایران تحصیل کردم ولی با دانشگاه های ایران خیلی خیلی مخالفم چون با چشم دیدم حتی تاپ ترین دانشگاه ایران هم متاسفانه درس دادن اساتید بشدت ضعیف و اینکه بچه ها هم بعد اینکه قبول میشن دیگه اصلا درس نمیخونن و فقط برای پاس شدن میخونن اونم شب امتحان پس معلومه سواد یه پزشک که تو همین کشور هایی که اسم شونو بردی درس خون خیلی خیلی بیشتره ایرانه من کاری با سهمیه ندارم ولی مگه درس دبیرستان چیه که ملاک تیز هوشی بزارنش؟ و بگن اقا اونایی که قبول نشدن و رفتن یه کشور دیگه  و زحمت کشیدن و با یه زبان جدید درس خوندن اونا چون کنکور خراب شده و ناعادلانه ی ایران رو قبول نشدن اونا بدن و بچه هایی که قبول شدن خیلی بهترن!!!!!!! یکم تحقیق کنید ببینید اون بنده خدا هایی که بخاطر اهداف شون مهاجرت میکنن و سختی میشن تو ترم باید چند واحد بردارن و ایران باید چند واحد بردارن؟ یکم تحقیق بکن بعد صحبت بکن خانم معلم 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من ایران تحصیل کردم ولی با دانشگاه های ایران خیلی خیلی مخالفم چون با چشم دیدم حتی تاپ ترین دانشگاه ا ...

شما انقدر به حرف من جبهه داشتی که جور دیگری برداشت کردی

من دارم میگم اون خانم خودش ایران دانشگاه قبول نشده بعد داره به کسایی‌‌که ایران دانشگاه قبول نشدن مشاوره میده که چطوری توی ایران دانشگاه قبول بشن و هزینه‌های سنگین میگیره از اون طرف به کسانی هم که نمیتونن قبول بشن میگه بی‌عرضه

بعد شما ایشون رو کاسب کنکور نمیبینی به منی که زمان کرونا چقدر وقت میذاشتم رایگان به سوال ریاضی کاربرهای سایت که اصلاً نمیدونم چه کسی هستن جواب میدادم میگی نگران کاسبی خودت هستی

ایران هم دانشگاه داره تا دانشگاه؛ توی دانشگاه‌های تاپ ایران هم نمیشه شب امتحانی واحد پاس کرد و در مورد بیشتر بودن واحدها هم برای مهاجرها اینطور هست چون دبیرستان رو جای دیگر بودن و دروس متفاوتی داشتن 

دانشجوهای بین‌المللی هم که ایران میان واحدهاشون از دانشجوهای ایرانی بیشتره

شما انقدر به حرف من جبهه داشتی که جور دیگری برداشت کردیمن دارم میگم اون خانم خودش ایران دانشگاه قبول ...

بله درسته سپاس از شما که هوای دانش آموزان رو داشتید ولی کاملا درسته من به حرفتون جبهه گرفتم کاری به اون خانم ندارم که داره چیکار میکنه شما بعدش اومدید دانش آموزانی که رفتن ترکیه و روسیه رو با خاک یکسان کردید اصلا این حرفتون قشنگ نبود که فرمودید هرکی کع کنکور قبول نمیشه میرسه ترکیه و روسیه خب حداقل برن ایتالیا..... 

اولا رَنک دانشگاه آیدین استانبول که مورد تایید وزارت بهداشت ایران هست برابری میکنه با رنک تاپ ترین دانشگاه ایران 

ولی هیچوقت دانشجو هایی که از اون دانشگاه فارغ التحصیل میشن رو با دانشجویی که از دانشگاه های ایران فارغ التحصیل میشن مقایسه نکن چون اونجا مثل ایران استاد از سر علاقه و هزار چیز دیگه نمره نمیده و خودشون باید برای هر نمره بجنگن و مثل ایران نیست بچه ها وقتی کنکور رو دادن دیگه برن اَلَری تَلَری کنن و فقط شب امتحان دو صفحه بخونن اونم برای پاس شدن و تمام ولی همین دانشگاه هایی که اسم میبری هر روزی درس جلسه ی قبل رو از دانش جو میخوان و اگه نخونن حذف شون میکنن دیگه من از سختی که اونا دارن به زبان دیگه درس میخونن حرف نمیزنم.

ولی هروقت که بخوای راجب اون بنده خداها و طفل معصوم هایی که برای اهدافی که این امتحان چهار ساعته ی ناعادلانه نذاشته بهشون برسن از خانواده شون از پولشون از آرامش شون از همه چی گذشتن تا به هدف شون برسن...

مطمئن باش سواد یه پزشک اونجا خیلی بیشتره سواد یه پزشک که فقط شب امتحان برای پاش شدن درس خونده 😏

وقتی میگی هرکی قبول نشده میره خودت که معلمی متوجه هستی این کنکور مسخره چقدر نا عادلانه س؟ بیا یه نمونه ناعدالتی شو برات مثال میزنم همین امسال بچه های زبون بسته ی دوازدهمی باید هم یازدهم رو نهایی ترمیم کنن هم دوازدهم رو امتحان بدن ولی پشت کنکوری ها فقط دوازدهم رو اگه دلشون بخواد ترمیم میکنن خب الان این کنکور مسخره ملاکه؟ زشت نیست اینجوری میگی؟ ببین من یکی از آشناهای خودم مشاور کنکوره و دارم میبینمش به هرکی که میره چقدر حرف میزنه و ناراحت میشه میدونی چرا؟ چون پولش رفت! درامدش پر کشید! ناراحت میشن میبینن بچه سرش به سنگ خورده و متوجه این شده این کنکور مسخره صد سال پشت کنکور بمونی نمیتونی به اون هدف بزرگت برسی پس تنها راهش مهاجرته حالا خیلی ها از این آگاهی بچه ها ناراحتن چون منبع دراومد شون تو این ماجراس