شوهرم واسه مادرش عکس پروفایل میزاره همش توشون نوشته خاک پاتم و اینا و یه ترانه گذاشته رو وضعیت واتس اپ همش قربون صدقه مادرشه. ولی تا حالا واسه من هیچ وقت از این چیزا نذاشته. حق دارم ناراحت بشم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همسر منم با این که خیلی خیلی روشنفکره اما ی اخلاقی داره از من هیچ عکسی نه تو اینستاگرامش نه تو تلگرامش نمیزاره..استراتژی اش هم اینه آدم عکس ناموسشو نمیزاره دم دست همه ببینن!!!جالب اینجاس من خودم شاغلم روزی 1000 تا مرد دور و برم هستن و من و میبینن..خندم میگیره از این اخلاقش اوایل برام مهم بود الان دیگه نیس
ببین زنوشوهر برا هم خیلی عزیزن و باید قدر همدیگه رو بدونن ولی نباید منکر این شد که یه مادر واقعا از ...
واقعا همینطوره من اولش اومدم تو زندگی گفتم احترام میگرم احترام بگیر با وجوود دخالتاشون با وجود تیکه های سنگینشون 😢منم خوب خسته شدم بازم بهشون حق میدم واسه پسرشون نگران باشم خونم تو حیاطشونه ولی جداییم بخدا شده رفتیم اونجا با شوهرم گرفته بادام گردو پسته ریخته تو ظرف گذاشته جلو شوهرم یاریخته تو جیبش اما نگفته بیا اینم واسه تو دلت نخواد در این حد بازم چیزی نگفتم خدا نکنه چیزی بگم شوهرم طرف اونا رو میگیره😔
تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو
عزیزم من ناراحت نمیشه از این کارش فقط میگم یه بار هم واسه من بذاره. خوب نیستش فرق میذاره خوب
عزیزم یه تاپیک بزن بندیس کیا تا حالا شوهراشون عکس زنشون را گذاشته پروفایل یا مطلبی در مورد همسر گذاشته اونوقت میبینی به تعداد انگشتان دستت هم نیستن معمولا هیچ مردی این کارو نمیکنه و انتظار شما بیجاست
بیچاره مادر اینهمه سال زحمت کشیده برا بچه .حالا یه ابراز محبت کوچولو هم نباید بهش بشه😢😢😢😢
هر چیزی اندازه ای داره احترام بزار با خوش رویی باهاشون حرف بزن اما منم با عکس پروفایل مخالفم باشه یه دونه خوبه همین که بدونن دوسشون داریم کافیه زحمت کشیده درسته حرف شما ولی بعضیا رفتارشون جوریه انگاری اومدیم تو زندگی پسرشون که فقط ضرر بزنیم مثلا منـمادر شوهرم با وجوود تموم احترامی که براشون قائلم هر موقع سر فرصت بهم میگهدتو جز ضرر هیچی واسه پسر من نداری یا دعوامون میشه میاد شوهرم رو علیه من پر میکنه یه کارایی میکنه به ذهن هیچ کس نمیرسه
تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو