2777
2789
عنوان

پروفایل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4383 بازدید | 168 پست

جنس مهر مادر وهمسر متفاوته اولا 

تو ایران ابراز علاقه به مادر ارزش محسوب میشه 

پروفایل فقط یک نماد هست ادم بعضی چیزها رو میتونه توش بروز بده وخیلی چیزها رونه 

اینکه یه زن مادر همسر رو رقیب خودش ببینه اصلا درست نیست 

ممکنه همسر شما راههایی برا ابراز علاقه به شما داشته باشه که برا مادرش بکار نبره ایا درسته مادرش بهش گلایه کنه 

و اینکه من از عشق وعلاقه همسرم ب مادرش با تمام وجود لذت می بردم واین رو نشانه اصالت وهویتش میدونستم 

حساسیتهاتونو تو زندگی به سمت منطقی تری ببرید که ارامش داشته باشین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین مادرشم دلسوز نیست

خب اون شاید مادر شوهر دلسوزی نباشه ولی قضیه مادر بودن جداست بخدا یه بچه باخون دل بزرگ میشه دیشب یه تاپیو خوندم پسره چه بلاهایی سرمامانش میاره از دیشب حالم بد بود الان شما اینو نوشتی کلی سرحال شدم 

ولی باز میگم طبیعیه شما هم کمی ناراحت بشی چون عشقته

خب اون شاید مادر شوهر دلسوزی نباشه ولی قضیه مادر بودن جداست بخدا یه بچه باخون دل بزرگ میشه دیشب یه ت ...

عزیزم من ناراحت نمیشه از این کارش فقط میگم یه بار هم واسه من بذاره. خوب نیستش فرق میذاره خوب

😓😓😓 اميدوارمممم خدا هيچوقت بهم پسر نده 😓😓آمين

انشاء الله یه پسر قدر شناس و وفادار بهت بده

اگه پسر به درد مادر میرش نخوره .پس کی بدردش بخوره

پدرو مادر پیر که میشن .دل نازک میشن.دلشون مهر و محبت بجه رو میخاد