2777
2789
عنوان

پروفایل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4383 بازدید | 168 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم بیشتر قربون صدقه مادرت و خانوادت برو تا ب کارش پی ببره. نمیگم کارش بده... ولی درست نیست. بهر ...

قربونت برم توجه زن که از تو پروفایل معلوم نمیشه خیلی مسخرس مردی در مورد زنش چیزی بذاره پروفایل ولی پدر یا مادر و بچه ها را همه میذارن 

حتی در مورد شوهرم خیلی خزه بعضی زنها میذارن 😷

خوب یه بار هم واسه من بذاره چی میشه

تازه ازدواج کردی؟ 

شاید میبینه ازدواج کرده از مادرش دور شده اینجوری میذاره مامانش بدونه هنوز خیلی دوسش داره دلش نگیره شما عشقشی خیلی هم دوست داره ولی حتما فکر میکنه شما میدونی چه قدر دوست داره و احتیاج به پروفایل نیست 

به علاوه اینکه بعضیا واسه زنشون از این پروفایلا بزارن فکر میکنن زن ذلیلیه ولی واسه مادرشون مردونگیه در کل زیاد حساس نشو اصلا هم بهش نگو این تو ذهنش میمونه که شما خودتو با مادرش مقایسه میکنی اینجوری اگه بعدا بحثی پیش بیاد با مادرش طرف مادرشو میگیره میگه تو از اول چشم نداشتی مامانمو ببینی ببخشیدا بعضی از مردا اینجورین

سلام عزیزم بخدا من شوهرم انقد اذیت میکنه همش طرف مادرشو میگرفت خستم کرده بود اما من یه راه حل واست پبش رو میزارم ببین اصلا از مادرش بد نگو همش بگو وای مادرت خوبه و اینا اگه تا حالا بد گفتی فرراموش کن چوون بیشتر سمت اونا کشیده میشه تو هم رو پروفایلت در مورد مادرت بزار در مورد مادر شوهرت من خودم حالا بچه ندارم ولی وقتی بچه دار شدی بهشون حق میدی بابت دخالتاشون همه چیز😜بازم میگم بزار بزاره خودتو واسه این چیزا اذیت نکن تازه تشویقش کن بگو چقد خوبه انقد مادرتو دوست داری این نشونه خوبیه بیشتر تشویقش کن بیشتر عکس بزاره حالا ببین نتیجه برعکس و میده بعضی از مردا مثل بچه میمونن که یه چیزیو ازشون میگیری همش دنبالشن

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو
👹👹👹👹🔪🔫💣🔪🔫💣 هیچکی زن و شوهر نمیشه والا    دوتاشون در حد نفس و زندگی ن واسه ادم ن ...

ببین زنوشوهر برا هم خیلی عزیزن و باید قدر همدیگه رو بدونن ولی نباید منکر این شد که یه مادر واقعا از جونش مایه میذاره برا بچش بدون اینکه انتظاری داشته باشه زحمت میکشه مادر خودمونم میگم نه فقط مادرشوهر

من با اینکه مادرشوهر زیاد جالبی ندارم ولی هیچوقت تو دلم انتظار ندارم که همسرم منو بیشتر از مادرش دوست داشته باشه تا حالا بحثش پیش نیومده ها شوهرمم خودش جوری رفتار میکنه که بقول معروف تساوی برقرار شه😂 ولی بخدا از ته دلم میگم من انتظار ندارم منو بیشتر از مادرش دوس داشته باشه

البته نظر شمام محترمه😘

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

شاید عین ما هستین شوهرمنم نه تو اینستا نه پروفایل هیچ چیزی از من نمیذاره چون اطرافیان ما قدری سنتی گرا و متعصب ان و کسی عکی زنشو بزاره نیکن زن زلیل یو هی به عکس زنشون نگاه میکنن و میگن دیدی فلانی عکس زنشو گذاشته 

دوستای شوهرممم هیچکدوم فقط عکس بچه هاسون 

واالله اينجا ايرانه زن درجه دهم هم انگار نيست

پانی جون سلام رفتی جشن ؟؟؟

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥