2777
2789
عنوان

ظرف برای

73 بازدید | 7 پست

بچها شما ظرف سفره هفت سین  عیدتونو خریدین؟ میشه عکس بفرستین ببینم امسال چی مده

اگه ایده برا سفره هم دارین بزارین

و اینکه یه سثال دیگه بنظرتون من میزم خودش چوبیه قشنگه بنظرتون روی همین میز باید سفره ای بزارم یا نه چجوری شیک تره

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

اره یک ماه پیش خریدم

کاش لباس هم همون موقع میخریدم تنوع بیشتر بود

الان رو هر لباسی دست میذارم تموم شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

باورمیکنی هیچ سالی نگرفتم ظرف

همیشه خودم توی ظرفهای مختلف گذاشتم و خیییلی ساده سفره چیدم روی زمین همه دورش نشستم و کیف کردیم.هیچ وقت عکس نمیگیرم مگر یکی دسته جمعی

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زیییییییییییییبا

نگاهت زیباس عزیزم.کلی دعای خوب میکنیم برای هم دست همسرم و یکی یکی میبوسیم و از توی قران ب بچه هام عیدی میدم ی عیدی هم برای ی نیازمند میزاریم کنار از توی قران هرچیزی هم سر سفره هست میخوریم بجز سیر و سرکه😅🤣

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اره یک ماه پیش خریدمکاش لباس هم همون موقع میخریدم تنوع بیشتر بودالان رو هر لباسی دست میذارم تموم شده

مبارک خیلی خوشگله چند گرفتی

باورمیکنی هیچ سالی نگرفتم ظرفهمیشه خودم توی ظرفهای مختلف گذاشتم و خیییلی ساده سفره چیدم روی زمین همه ...

ماهم معمولا تو ظرفای خودمون میزاشتیم خوب بود امسال دکوراسیون خونه رو که عوض کردیم دوست داشتم سفره و ظرف جدید هم بزارم

نگاهت زیباس عزیزم.کلی دعای خوب میکنیم برای هم دست همسرم و یکی یکی میبوسیم و از توی قران ب بچه هام عی ...

👌🏻✨