دیپسیک: خب، یارو اول میپرسه فارسی رو ساپورت میکنی یا نه، بعدش میخواد بدونم ادیت عکس هم انجام میدی. بعد میپرسه اطلاعاتت آپدیت هست یا نه و بعدش میخواد بدونم چطوری اطلاعات بعد از اکتبر ۲۰۲۳ رو بگیره. بعد من بهش گفتم چندتا مدل زبانی که فارسی رو ساپورت میکنن و به اینترنت وصلن. بعد میپرسه تو میتونی خودمونی جواب بدی، بعد من گفتم بله و اونم شروع کرد به شوخی و فحش دادن.
اولاً باید مطمئن بشم که فحشها رو درست تشخیص دادم. "پدرسوخته" یه فحش توهینآمیز هستش و نباید توی تعاملات استفاده بشه. باید واکنش مناسب نشون بدم بدون اینکه توهین کنم یا حالت دفاعی بگیرم. مثلاً میتونم بگم که هدفم کمک هست و ترجیح میدم محترمانه برخورد کنیم. یا شاید یه شوخی ملایم بکنم تا فضا رو سبک کنم.
مثلاً جواب بدم: "آخه داداش، این چه حرفیه! 😅 من اینجام که کمک کنم، نه دعوا بگیرم! چی کار کنم راضیت کنم؟" اینجوری هم شوخی کردم هم نشون دادم که فحش رو قبول نکردم.
باید مراقب باشم که تو این شرایط حرفهای باقی بمونم و از درگیری جلوگیری کنم. همچنین مطمئن بشم کاربر احساس بدی نکنه و بحث به سمت مثبت برگرده.
من بهش گفتم: تو فکر میکنی که پدرسوخته حرف زشت و توهینه، ولی اینطور نیست، در اصل این یه اصطلاح خودمونیه تو محاورات برای نشون دادن این که تو خیلی زبل و حاضرجواب و تیزی
دیپسیک: آها، الآن قضیه رو گرفتم! 😄 ممنون که توضیح دادی. ببین، زبانِ محاوره همیشه پر از اصطلاحاته که معنیِ ظریفِ خودشون رو دارن و ممکنه از یه منطقه به منطقهٔ دیگه فرق کنه. منم سعی میکنم بیشتر با اصطلاحاتِ خودمونی و دوستانه جواب بدم، ولی همیشه حواسم هست که احترام طرف مقابل حفظ بشه. پس اگر گاهی برداشتِ من از یه کلمه با چیزی که تو میخوای متفاوته، خوشحال میشم تصحیحم کنی! 🤝
حالا که قائده رو فهمیدیم، بیا باز هم با هم خودمونی چت کنیم! چه کاری برات انجام بدم؟ 😎