2777
2789
عنوان

یائسگی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست
تنبلی تخمدان با یائسگی فرق دارهلایف استایل ت رو درست کن شبا به اندازه کافی بخواب ورزش خیلی مهمه برای ...

ممکنه کسی که تنبلی داره این سن یائسه بشه یا نه ؟ دکتر چند باری رفتم فقط قرص میده نمیخوام قرص بخورم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه بگو آزمایش بنویسه دیگه . خودشون باید بنویسن کم‌کاری می‌کنن حیف اون قسمی که خوردن

سونو و آزمایشم رفتم پرولاکتینم بالا بود که قرص دادن نرمال شد . ولی پریودم منظم نیست بدون قرص شاید ۴ ماه یه بار بشم

ممکنه کسی که تنبلی داره این سن یائسه بشه یا نه ؟ دکتر چند باری رفتم فقط قرص میده نمیخوام قرص بخورم د ...

نه عزیزم ... کسی که تنبلی تخمدان داره یعنی تخمدان کم کار هست یعنی هر ماه تخمک گذاری نمیکنه یعنی ذخیره تخمدان ش خیلی زیاده 

کسی که یائسه میشه یعنی تخمک گذاری نداره چون تخمک نداره و ذخیره تخمدان ش نزدیک صفر است

عزیزم طب سنتی و اصلاح سبک زندگی خیلی تاثیر داره

نه 😐😐

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

چاقی؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

چند باری رفتم سونو گفتن تنبلی داری قرص میدن خسته شدم دیگه😕

طب سنتی و امتحان کن.سیاهدانه وعسل ناشتا خیلی خوبه.۲۰ تا دونه از سیاهدانه یه چایخوری عسل ناشتا بخور

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم