2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا طلامو گم کردم به یکی شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چارش اینه توهم بری خونش یه جور دست به سرش کنی و وسایلاشو‌بگردی بلکه پیداش کنی و دستشو رو کنی ام ...

همین الانم دیگ اسمش میاد حالم بد میشه

چقد بهش احترام میذاشتم

اون روز پیام دادم ک ازش بپرسم دستبند رو ندیده

گف نه فقط رژلب و کلیپس و ریملت پیشم اومده برات میارم

چرا باید اینا تو کیفش رفته باشه اخههه

حتما اونم برده دیگ

چرا وقتی بهش میشناسی باهاش رفت و آمد میکنی خودت خواستی دزد بیاری خونت دیگه

آخه میگفتم قبلا بچه بوده الان دیگ اینجوری نیس

چ میدونم ب سادگی خودم رفتم 

فک میکنم هیچکس اینکارارو نمیکنه

آخه میگفتم قبلا بچه بوده الان دیگ اینجوری نیسچ میدونم ب سادگی خودم رفتم فک میکنم هیچکس اینکارارو نمی ...

به طلاهات فکر کن سه تا عدد بهم بگو 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
همین الانم دیگ اسمش میاد حالم بد میشهچقد بهش احترام میذاشتماون روز پیام دادم ک ازش بپرسم دستبند رو ن ...

آره به احتمال زیاد دست اونه.اه حالم بهم خورد ازش،چقد گشنس.احیانا وضع مالیشون بده؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اره خیلی بدم نیس ولی عادتشه از بچگی

اصلا هرچقدم به نون شب محتاج باشه نباید این کارو بکنه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

خیلی ناراحتم کاش میتونسم ی کاری بکنم همش میگم یا خدا اگ دستشه بره سمت طلافروشی

وایساده یکم گرون شه بعد بره طلا فروشی بفروشتش😂

نگین توروخدا خیلی ناراحتم خیلی دوسش داشتم

عزیزم گفتم که انشالله که جایی دیگه گذاشته باشی و پیداش کنی،شاید باور نکنید تنها کسی بود قرآن و گرفت دست قسم خورد ،ما خانواده پرجمعیتی هستیم ،تا اون لعنتی تو جمع نباشه خیال همه راحته و هیچی گم نمیشه ،در طول سه سال شیش هفت بار ازمون طلا دزدیده