2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا طلامو گم کردم به یکی شک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 58 پست

از دوست منم 

زن پسرعمه اش میدزدید 

اخرم دیتش رو رو کرد 

طلاشو پس گرفت 

چون از چندتا از دوستا و فامیلا هم دزدیده بوده تو فامیل و دوستا اعلام کرد اونام گفتن این اومده خونشون بعدش دیدن طلاشون تو کمدشون نیست

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
خونه رو کمد گذاشته بودم خونه ما اصلا رفت و آمد نیسفقط گاهی دختر یکی از اقواممون ک دوستمه میاد چندروز ...

تو جمع بگو طلا هام گم شده میرم شاش بندش میکنم تا مجبوربشه پس بیاره

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوست منم زن پسرعمه اش میدزدید اخرم دیتش رو رو کرد طلاشو پس گرفت چون از چندتا از دوستا و فامیلا هم ...

آره اینم خیلی شنیدم سابقه اینجوری داشته 

وای خیلی ناراحتم 

چیکارکنم مثلا ی چیزی بگید شما ی راهکار

شما باید شرایطو بسنجی،ببینی کی برداشته دستبندتو،آیا جز اون کسی هم پیش شما بود یا نه و فقط دوتا تون بودین؟بعدش که همه چیزو سنجیدی یه تصمیم درست بگیری

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

شما باید شرایطو بسنجی،ببینی کی برداشته دستبندتو،آیا جز اون کسی هم پیش شما بود یا نه و فقط دوتا تون ب ...

میگم ک کسی خونمون نمیاد اصلا 

فقط اون گاهی مباد پیشم 

اونروز ب بهانه آرایش رف تو اتاق دنبال لوازم آرایشی می‌گشت تو کمد 

فرداش رفتم سراغ دستبندم

دیدم اونجا ی کم بهم ریخته و دستبندم نیس

خونه رو کمد گذاشته بودم خونه ما اصلا رفت و آمد نیسفقط گاهی دختر یکی از اقواممون ک دوستمه میاد چندروز ...

خدا کنه پیداش کنی ،ولی زنداداشم از خواهرام هر چی دزدید برش نگرداند هیچ  قسمم ازش خورد 

شیراز عزیزم

اوکی 

من خراسانم 

یکی نیستن پس 

تو دوستاش و اشناهاشون بگرد ببین کس دیگه ای طلا گم کرده 

که قبلش این خانم خونشون بوده باشه 

اینطوری چند نفر بشین زوتر به نتیجه میرسین

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
میگم ک کسی خونمون نمیاد اصلا فقط اون گاهی مباد پیشم اونروز ب بهانه آرایش رف تو اتاق دنبال لوازم آرای ...

دیگه چارش اینه توهم بری خونش یه جور دست به سرش کنی و وسایلاشو‌بگردی بلکه پیداش کنی و دستشو رو کنی اما اگه از خونه اون دستبندتو پیدا کردی کلا بزارش کنار،اون فقط میخواد تورو تیغ بزنه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤