2777
2789

بگید چیکارکنم 

ب طلافروش شهرمون گفتم عکسشو گذاشت تو گروهی ک همه طلافروشای شهر هستن ،گف اگ بیاره طلافروشی معلوم میشه 

خیلی ناراحتم نمیدونم چیکارکنم 

اگ نبره طلافروشی چی؟ 

چطوری میتونم بفهمم ی راهکار بهم بگید توروخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خونشون مهمونی.بفرستش دنباله نخود سیاه وسایلاشو بگرد.یا یکیو بفرست از زیر زبونش بکشه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

ازت دزدیدن ؟

خونه رو کمد گذاشته بودم 

خونه ما اصلا رفت و آمد نیس

فقط گاهی دختر یکی از اقواممون ک دوستمه میاد 

چندروز پیش رف تو اتاق 

بعد از اون نیس

هرچی میگردم نیس 

جای مشخصی گذاشته بودم

دختره چندمورد شنیدم ازش ک اینجوریه

یه چیزی شنیدم از پیرزنای فامیل قدیما هر کی دزدی میکرد شاش بندش میکردن نمیدونم راسته یا دروغ‌

دیگه دزده تا چیزی رو که دزدیده پس نده نمیتونم جیش کنه 

راست و دروغشو نمیدونم دیگه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
۱۲ تومن میشد ی دستبند ظریف بود

ای بابا.کاش یکم دستکاری روانیش کنی خودشو لو بده

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

طلا غنیمته با این اوضاع باید چهار چشمی حواست به این چیزا باشه ولی خدا کنه یه درصد وجدان و شرف داشته ...

اگ برده باشه دیگ نمیاره 

ازش پرسیدم گف ندیدم دستبند اونجا

مطمئنم برداشته ،مطمئنم کار خودشهولی نمیدونم چیکار کنم

همون طلارو تقلبیشو بپوش برو خونشون بعد بگو آره از قبلن بوده و فلان یدونه تقلبیشم خریدم اونم هست خونه بگو انقد این همه همش عوض میشدن تا اینکه اصلرو علامت گذاشتم روش اون یکی تقبیش خونی ولی نمی دونم کجا 

اگه خودش باشه سریع می‌ره طلافروشی تا بفهمه اصله یانه