2777
2789
هزینه ترم قبلی دانشگاهمو همسرم داد. این ترم هنوز پرداخت نکردم ن روم میشه از همسرم بگیرم ن از پدرم. م ...

عزیزم سعی کن واسع خودت عادی کنی که از همسرت پول بخای چون وظیفه اونه اگه خجالت بکشی واسع خودت سخت میشه حتا برای خرید کوچولو مثل رژلب ساده هی با خودت کلنجار میری که ب کی بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگی ولی واقعا روم نمیشه. اون خیلی ب خونوادش کمک میکنه مثلا اجاره خونشونو میده، قبضاشونو پرداخت ...

تو خرج خودتو بخواه چطور خانوادش حق دارن تو حق نداری؟میخواست زن نگیره 

درست میگی ولی واقعا روم نمیشه. اون خیلی ب خونوادش کمک میکنه مثلا اجاره خونشونو میده، قبضاشونو پرداخت ...

تو چکار داری اون خرج چی میده. شما بهش بگو پنج تومن میخام واسه ارایشگاه.

تو خرج خودتو بخواه چطور خانوادش حق دارن تو حق نداری؟میخواست زن نگیره

نمیدونم والا من خودمم دلم نمیاد پولاشو خرج کنم ک پس انداز کنه وقتی میبینم اینجوری خرج میکنه دیگه چیکار کنم. مثلا هرچی بخام برام میخره ها ولی من دلم نمیاد بزارم بخره

وا زن گرفتنش پس واسه چی بود میموند ور دل خونوادش و خرج اونا میکرد. اگه نگی و خاسته هاتو به زبون نیاری کلاهت پس معرکه س. وظیفشه ازش بخواه رو شدن نداره تو خرج نکنی خرج اونا میکنه از الان خودتو بساز نشون بدی و کم خرج سرت سوار میشه 

هزینه ترم قبلی دانشگاهمو همسرم داد. این ترم هنوز پرداخت نکردم ن روم میشه از همسرم بگیرم ن از پدرم. م ...

دختر تا وقتی خونه‌پدرش زندگی میکنه خرجش رو پدر میده. 

واسه ما که اینطوری بوده تو کل خاندان 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
نمیدونم والا من خودمم دلم نمیاد پولاشو خرج کنم ک پس انداز کنه وقتی میبینم اینجوری خرج میکنه دیگه چیک ...

عزیزم هیچ وقت از حق خودت نگذر اینو منی که دارم دادگاه میرم برای حقم میگم بگذری میگن بیشتر از این حقش نبود...

ما تو دوران عقد پسر هم بخاد خانواده دختر اجازه نمیدن ،بهشون بر میخوره مگه معطل بودند دختر شوهر بدند و خرجشو کم کنند ،تا وقتی زیر یه سقف نرفتند در حد کادو و این چیزا 

من اینجا چیزایی دیدم که واقعا تعجب میکنم پول شامپو هم حتی از شوهرشون میگیرند ،حتی دیدم یکی گفته بود هر دفعه مرغ و برنج اینا میگیره چون من اونجا زندگی میکنم