2777
2789

دراصل که باپسره .ولی واقعا فرقی نمیکنه اگه پدرت میتونه ازایشون بگیر.من چون شوهرم تااازه داشت میرفت سرکار واونقدی پس انداز نداشت ومیخاستیم زودعروسی بگیریم ازشوهرم نمیگرفتم یعنی شاید کلا ۲بارگرفتم تو۷ ماه..بازم به خانواده ها و به نوع خرجتون بستگی داره من خودم سرکارمیرفتم خرج شهریه دانشگاه واینام نبود فقط خرج روز مره بود

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

اسی از منی ک تجربه دارم بشنووو خودت وارد جزییات مخارج شوهرت نکن . اصلا خودت خنگ بگیر تو مسایل اقتصادی . دور از جونت البته .. فقط مخارج و توقعاتت بگوو زیاده روی و زیاده خواهی نکن ولی حتما بگو نیاز هات رو . غر غر نکن . گفت فعلا برام مقدور نیست بد اخلاقی نکن دلسوزی بیخودم نکن ک بگی باشه پس نمی‌خوام بگو باشه پس یکم صبر میکنم تا جور کنی .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عقد نبودم همینجوری دوسال نامزد بودیم

تو اون دوسال از لحاظ مالی اوکی ترین شرایط عمرم داشتم هم بابام بهم پول می داد هم نامزدم

بابام پول دانش.اه می ریخت نامزدمم می داد بعد بابام می گفت من که ریختم اونو بردار برای خودتون نامزدمم می گفت برای خودت نگه دار عید و خریدم دوتا دوتا داشتم بابام می گفت دختر خونه منی باید بخرم نامزدم می گفت زن منی وظیفمه منه بخرم  هی باهم تعارف تیکه پاره می کردن منم دوسره سود می بردم

البته فکر نکنید نامزدم خیلی پولدار بودااااا نه اصلا ولی هر چی حقوق می گرفت می ددد به من می گفت خرجیته

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
تو چکار داری اون خرج چی میده. شما بهش بگو پنج تومن میخام واسه ارایشگاه.

نه اینجوری نیست بگم فوری میده. فقط خیلی تو خرج خونه کمک باباش میکنه. خونوادشم نمیگن پس انداز کن. خودش ولی ب فکر پس انداز هست. میگه بزار دعای پدرو مادر پشت زندگی مون باشه و از این حرفا

وا زن گرفتنش پس واسه چی بود میموند ور دل خونوادش و خرج اونا میکرد. اگه نگی و خاسته هاتو به زبون نیار ...

خودشم خیلی بدش میاد ک کم خرجم و اینا. ولی من میخام پس انداز کنه