2777
2789

من امتحان اسپیکسنگ زبان مدرسه دارم دوازدهم باید به این سوالات پاسخ بدم و ویس بفرستم کسی میتونه جواب این سوال هارو بلند بگه چون باید خیلی کوتاه نباشه چون اسپیکینگ

سوال اول

What type of dictionary do you often use? Why?

سوال دوم

2. Who was Hafez? Explain a little bit about him and his works

سوال سوم

3. How can we learn from our parents in our lives?

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.همین سوالات رو تو گوگل کپی کن. جواب میده .خود گوگل هم بلند میخونه برات

سللمبقیه همین کارو میکنن مثثل هم میشیم

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

سئوال یک

I often use an online dictionary on my mobile phone

It is very fast and easy to use, and I can access it anytime and anywhere

Online dictionaries usually have pronunciation, examples, and meanings in simple language.

They also help me learn the correct spelling and pronunciation of words, so they are very useful for learning English

سئوال یکI often use an online dictionary on my mobile phoneIt is very fast and easy to use, and I ca ...

مرسی

سئوال دو

Hafez was one of the greatest Persian poets in Iran

He lived in the 14th century in the city of Shiraz

His poems are mostly about love, wisdom, and spirituality

Hafez’s book, called Divan of Hafez, is very famous, and many people in Iran read it for guidance and inspiration

His poems are still popular today and are respected all over the world

سئوال سه

We can learn many important things from our parents in our lives.

They teach us values like honesty, respect, and responsibility

Parents share their experiences with us and help us make better decisions

By watching their behavior and listening to their advice, we can learn how to face problems and succeed in life