2777
2789
عنوان

این دختره خیلی ناز🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 74 پست
غیر دختره پسره هم عملیه! در ضمن چیزی از قیافه ی واقعیه دختره نمیبینم.از بالای بالا شروع میکنم.موها ...

یعنی هرکی موهاشو رنگ کنه غیر طبیعیه😕😕😕😕

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معیارهای ناز بودن رو چند کیلومتر جابه جا کردی 😐

این دو تا مثل جن هستن 😯

با اون ابروهای شابلونی!

کامنتای مردم همه نوشتن حالت تهوع یا دنبال کیس ان 😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
انصافا این عمل کرده مسیحام عمل کرده هانیتام عمل کرده اونا چرا اونقدر زشت شدن ولی تین زشت نیست

والا بخدا به پیر به پیغمبر‌این خیلی‌زشته😂زشتهههههه😂زشتهههههه😂قبول کن😂😂😂

یعنی هرکی موهاشو رنگ کنه غیر طبیعیه😕😕😕😕

بقیش چی؟این زیبا نیست.این یکی شبیه بقیه عملی هاست.

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...
والا بخدا به پیر به پیغمبر‌این خیلی‌زشته😂زشتهههههه😂زشتهههههه😂قبول کن😂😂😂

عزیزم سلیقه ها متفاوته 😐

شما نظر تو بده رد شو به نظر من این قشنگه

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
بقیش چی؟این زیبا نیست.این یکی شبیه بقیه عملی هاست.

من بقیه اشو نگفتم.

اولم گفتم عمل کرده ولی اینکه چون مو رنگ‌کرده غیر طبیعیه خیلی خنده داره

ببخشید ولی من مطمئنم این عکسو یکی از بچه ها گذاشته بود همه میگفتن وای تو چقدر نازی😂😂😂😂😂

چون اینجا دیدم که میگمااااا

حالا ياس مطمعنم عكسترو بذارى خيلى زيباتر و قشنگترى😍 شروع عكسبازى😬

تو گوشیم اصلا عکس خودمو ندارم😁😁😁تو فلش

اونم‌نمیدونم کجاس