2777
2789
عنوان

این دختره خیلی ناز🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 74 پست
ناز گلشیفته فراهانیه

خوب اونم زیباست 

هرکسی یه جور زیباست

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در و تخته خوب بهم جفت شدن شما هم نظر لطف بیش از حد دارین در مورد ظاهر دختره

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

انصافا این عمل کرده مسیحام عمل کرده هانیتام عمل کرده اونا چرا اونقدر زشت شدن

ولی تین زشت نیست

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

غیر دختره پسره هم عملیه!

در ضمن چیزی از قیافه ی واقعیه دختره نمیبینم.از بالای بالا شروع میکنم.موها رنگ گونه هاپروتز سنگین.دماغ عمل لبا پرووووتزززززز زیاااااد چونه هم احتمالا دستکاری شده بقیش هم ک دیده نمیشه😂

متااااسسسفانه معیار زیبایی تو ایران فقط شده دماغ باررریییککک و گونه ها و لبای پوکیده از پروتز.اخه این چ وضعشه بخدا آدم زنای خارجی رو میبینه کیف میکنه.همممشون زیبان و هرکدوم زیبایی خدادادی خودش.زمین تا آسمون چهره هاشون فرق داره ولی عاشق چهره ی خودشونن و بخودشون میرسن.واقعا حالم ازین جو ایران بهم میخوره ک همچین موجوداتی رو ک از زیر تیغ هزاران دکتر جون سالم بدر بردن بعد خودشونو دادن دست آرایشگر و کوفت و زهرمار ک یه شبه آدم از توشون دراد زیبا و ناز میدونن...این بدبخت دیگه چیزی ازش باقی نمونده

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...