2777
2789
عنوان

این دختره خیلی ناز🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 74 پست
من بقیه اشو نگفتم. اولم گفتم عمل کرده ولی اینکه چون مو رنگ‌کرده غیر طبیعیه خیلی خنده داره

اگه موهاشو رنگ نکنه یک درجه ازون چیزی ک جنابالی ناز میبینی کم میشه!

درصورتیکه کسیکه واقعا چهره ی ناز داشته باشه موهاشو رنگ نکنه هم نازه.این اگه موهاش مشکی بشه با این چشما و این لبا شبیه جن حموم میشه😂

حالا شمام نمیخواد طرفداری کنی.مگه تویی این؟مهم اینه ک احتمالا تو شبیه این نیستی و هیشکی هم اینو ناز نمیدونه.شاید شما چهره ی خودت ناز باشه من ک ندیدم شمارو.ولی بهرحال نظرم راجبه این دختره این بود

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...
ببخشید ولی من مطمئنم این عکسو یکی از بچه ها گذاشته بود همه میگفتن وای تو چقدر نازی😂😂😂😂😂 چون ای ...

چون اگه یه نفر،فقط‌یه نفر میگفت زشتی کل نی نی سایت میریختن سرش‌که جد و آبادت زشته بی سلیقه ی‌بی فرهنگ بی شعور.😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه موهاشو رنگ نکنه یک درجه ازون چیزی ک جنابالی ناز میبینی کم میشه! درصورتیکه کسیکه واقعا چهره ی نا ...

اتفاقا عکساش با موی مشکیم هست 

اون موقعم قشنگه😊😊😊

شما مثل اینکه با من دعوا داری 😐😐😐😐

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
چون اگه یه نفر،فقط‌یه نفر میگفت زشتی کل نی نی سایت میریختن سرش‌که حد و آبادت زشته بی سلیقه ی‌بی فرهن ...

😂😂😂😂😂راس میگی نینیسایت همینطوره.ولی خداااااییی چیزی از وحشتناک بودن این دختره کم نمیشه 😁😁😁

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...
اتفاقا عکساش با موی مشکیم هست  اون موقعم قشنگه😊😊😊 شما مثل اینکه با من دعوا داری 😐😐😐😐

ن عزیزم شما خیلی گارد گرفتی من حالت عادیم😁

چون اگه یه نفر،فقط‌یه نفر میگفت زشتی کل نی نی سایت میریختن سرش‌که جد و آبادت زشته بی سلیقه ی‌بی فرهن ...

آخه من اینجا ۲&۳ نفر دیدم در همین حدن 

هرروز از خودشون تو اینجا عکس میزارن😑همه ام‌میگن تو چقد ماهی فلانی دماغتو کجا عمل کردب لباتو کجا ژل زدی😑

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
آخه من اینجا ۲&۳ نفر دیدم در همین حدن  هرروز از خودشون تو اینجا عکس میزارن😑همه ام‌میگن تو ...

باور اکثرا برا این که مورد حمله قرار نگیرن یا‌اینکه کلا یه چیزی گفته باشن این چرت و پرتا رو میگن😑

من خودم ابروهای پُری دارم، الان ۵ ساله کسی نتونسته قانعم کنه که ابروهامو یه ذره نازکتر کنم، به این سوی چراغی که الان خاموشه قسم، با دیدن این کلیپ همین عصر میرم نزدیکترین آرایشگاه از شر ابروهام خلاص میشم😑😂

اگه برای چیزی که میخوای نمیجنگی ، برای چیزی که از دست میدی گریه نکن👊
آخه من اینجا ۲&۳ نفر دیدم در همین حدن  هرروز از خودشون تو اینجا عکس میزارن😑همه ام‌میگن تو ...

میدونی چرا بات دعوا دارم؟آخه ما زنای ایرانی بخودمون ظلم میکنیم.باور کنید ادم ها طبیعی زیباترن...چرا انقد عمل مد شده بین زنای ایرانی؟بخدا همش از کمبود اعتماد بنفسه...ک انقد خودمونو زشت میدونیم...ببین مثلا خود من...بینیم عملی نیست...خب طبیعتا کوچولو و قلمی هم نیست ولی عاشق چهرمم و شوهرم بارها اوایل زندگیمون خواسته شوخی و مسخره بازی کنه ولی همیشه بهش گفتم من عاشق چهرمم و هیچوقت دلم نمیخواد عمل و...فلان کنم.

و الان به این باور رسوندمش ک همیشه میگه تو چهره زیبایی داری و عاشق چهرتم...