2777
2789
عنوان

متوقف شدن رشد جنین در شش هفته

371 بازدید | 20 پست

سلام من بارداری اولمه 

28سالمه طبیعی و بدون دارو باردار شدم بعد 3ماه اقدام الان متوجه شدیم که جنین تو شش هفتگی رشدش متوقف شده مثلا 8روز پیش رفتم سونو گفت 6هفته و صفر روزشه ولی ضربان قلبشو نمیشنوم برو یک هفته دیگه بیا 8روز بعد رفتم گفت 6هفته و صفر روز و ضربان قلبم نمی‌شونم یعنی فقط یک روز رشد کرذه خیلی نابودم حالم بده هیچ امیدی ندارم پزشکم یک هفته دیگه فرصت داده که مجدد سونو تکرار کنم و آزمایش بتا بدم اما دیگه امیدی ندارم😭😭😭اینجا خوندم خیلیا دچار سقط مکرر شدن نکنه باز حامله بشم اینجوری بشه دارم دیوونه میشم از فکر و خیال

خدایا راضیم به رضایت خیر و صلاحت رو برام مقدر کن 🤍

عزیزم توکلت به خدا باشه اصلا ناراحت نشو 

منم مثل شما شدم

اما درست ۱ ماه بعد از سقط دوباره باردار شدم و الان یه دختر موفرفری دارم😍

خدا تو هر کارش حکمتی داره بیخود غصه نخور

من سر سقط اولم اینقدر گریه کردم که اندازه نداره خداروشکر خدا خودش خواست دوباره بهم بچه داد.

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توکلت به خدا باشه اصلا ناراحت نشو منم مثل شما شدماما درست ۱ ماه بعد از سقط دوباره باردار شدم و ...

عزیز دلم الهی خدا دخترت رو سلامت نگه داره بخدا شب با غصه میخوایم روز یا غصه بلند میشم قربون خدا برم راضیم به رضاش اما دست خودم نیست دارم اب میشم 

من یک سقط مکرری هستم الان دخترم رو پامه. ب حکمت خدا اعتمادکن

عزیز دلم الهی خدا دخترت رو سلامت نگه داره اما الان خودت کامل درک می‌کنی چه فشاری رومه 😔😔خانواده همسرم می‌دونن باردار شدم الان اونام میگن حتما من نتونستم بچه رو نگه دارم یا مشکل دارم

عزیز دلم الهی خدا دخترت رو سلامت نگه داره اما الان خودت کامل درک می‌کنی چه فشاری رومه 😔😔خانواده هم ...

این حرفا چیه عزیزم اتفاقا غالب این توقف رشد و قلب و سقط جنین بخاطر اسپرم ضعیف هستش. بعد از اینم سعی کن خیلی زود ب دیگران بارداریتو اعلام نکنی

این حرفا چیه عزیزم اتفاقا غالب این توقف رشد و قلب و سقط جنین بخاطر اسپرم ضعیف هستش. بعد از اینم سعی ...

مرسی عزیزم آره خیلی اشتباه کردم حتما باید همسرم رو ببرم یه آزمایش تست اسپرم بده اگه ضعیف باشه دارو داره؟از اون روز که اینجوری شد بهش ویتامین ای و فولیک اسید دارم میدم روزا ویتامین ای شبا فولیک اسید

انشاءالله که به سقط ختم نمیشه 

شدهم اشکال نداره من خودم بارداری دومم منجربه سقط شد بعد اون خدا بهم یک پسر داده دومیش هم چندروز دیگه دنیامیاد🥺

گاهی میگم اگر بوه دوم می موند پسر دومم الان نبود 

اخه من بعد سه ماه مجدد باردارشدم 

اونقدرپسردومم مهربونه وبه من محبت داره نمی تونم تصور کنم نمی بود 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

انشاءالله که به سقط ختم نمیشه شدهم اشکال نداره من خودم بارداری دومم منجربه سقط شد بعد اون خدا بهم یک ...

پناه برخدا انشاالله هرچی خیره پیش بیاد توروخدا الان که بارداری برام دعا کن هم الان هم موقع زایمان منو یادت باشه دعا کن صاحب اولاد سالم و صالح بشم

انشاءالله که به سقط ختم نمیشه شدهم اشکال نداره من خودم بارداری دومم منجربه سقط شد بعد اون خدا بهم یک ...

دکتر بهم گفت مجدد میتونی بعد سه ماه باردار شی میترسم این تجربه دوباره برام تکرار بشه😔

پناه برخدا انشاالله هرچی خیره پیش بیاد توروخدا الان که بارداری برام دعا کن هم الان هم موقع زایمان من ...

انشاءالله اگر بی هوشم نکردن وبی حسی بودم چشم 

دکتر بهم گفت مجدد میتونی بعد سه ماه باردار شی میترسم این تجربه دوباره برام تکرار بشه😔

نترس اونقدر تواقوام و دوستان دیدم یکبار سقط داشتند بعد صاحب بچه شدند

نترس اونقدر تواقوام و دوستان دیدم یکبار سقط داشتند بعد صاحب بچه شدند

پناه برخدا فقط ببخش عزیز من یک سوال دیگه ازت داشتم بعد سقط آزمایش خاصی دادی یا تحت نظر پزشک بودی برای بارداری بعدی؟