2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مهمان بگه شما آماده اید برین چی واصرار کنه یه روز دیگه میان

خوب میگیم شرمنده شدیم والا

با یه خدافسی خوشحالمون کن

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

واااا ن ما مهمون رو بیرون میکنیم خودمون قرتکی قرتکی میریم مهمونی

خب معلومه هر چقدر اونا اصرار کنند ما قبول نمیکنیم و مهمون از خونه بیرون نمیکنیم

ی سوالایی می‌پرسید خدا وکیلی مغزم سوت میکشه

واااا ن ما مهمون رو بیرون میکنیم خودمون قرتکی قرتکی میریم مهمونیخب معلومه هر چقدر اونا اصرار کنند ما ...

اقا میگه طرف اصرار کنه یه روز دیگه میاد

خو بزار بره دیگه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
اون از شرمندگیش تعارف میکنه ولی میزبان ک نباید اجازه بدهحالا اینا کی هستن ساعت ۷ صبح مهمون پارتی گرف ...

الان خودت سرزده بری جایی تقصیر اون بدبختا چیه؟باید درک کنی دیگه

آره گفتند ما خودمونی هستیم یه شب دیگه میایم ما گفتیم باشه فردا حتما بیان بنظرتون ناراحت شدن یا نه

نه بابا

تازه خجالتم کشیدن الان 

دوره زمونه ای که باید هماهنگ کنی دیگه قدیم نیس که

یاالله یاالله کنی بری خونه مردم