اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 عنوان یا امام رضا 173 بازدید | 27 پست من کارم گره خورده اقا جانحال و احوالم خوب نیسمن ب همه گفتم من ارباب دارم من امام رضا رو دارم خرابم نکن اقا جان 💔💔💔 یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔 1403/12/09 | 02:05 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطررررررنررررررگس عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 331 برات کوثر خوندم💚 یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚
atanaz_ عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4579 ایشالله ک دست رد نمیزنه به سینت مهربونه اقا.به عمو عباس و امام حسینم متوسل شو یاضامن اهو اقاجون دوست دارم
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 منم امشب خیلی صداش زدم همش دلم اونجاست منم زارررر زدم .التماسشو کردم یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
دروغگویی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 2975 انشاالله آقا رضا شفاعتت میکنه تا به خواسته هات برسی👍😇 سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹
عطررررررنررررررگس عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 331 من چی بگم که امسال تمام دلخوشیم این بود که عید حرم آقام ولی نمیشه که نمیشه🥺 یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 ایشالله ک دست رد نمیزنه به سینت مهربونه اقا.به عمو عباس و امام حسینم متوسل شو یاضامن اهو اقاجون دوست ... من التماس همه اماما رو میکنم💔💔 یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 31000 منم زارررر زدم .التماسشو کردم الهی به حرمت مادرشون حضرت زهرا سلام الله علیها ضامنو شافعت بشن و حاجتروا باشی عزیزم
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 من چی بگم که امسال تمام دلخوشیم این بود که عید حرم آقام ولی نمیشه که نمیشه🥺 انشالله هرچه زودتر بری مشهد .من اگه مشکلم حل شه شده پای پیاده میرم پابوسش یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 الهی به حرمت مادرشون حضرت زهرا سلام الله علیها ضامنو شافعت بشن و حاجتروا باشی عزیزم قربونت یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 انشاالله آقا رضا شفاعتت میکنه تا به خواسته هات برسی👍😇 سلامت باشی 🌺 یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 برات کوثر خوندم💚 قربون مهربونیت یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔
اسفندی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7046 امام رضا منم نا امید نکن بیچاره میشم انشالله که دست رد ب سینت نمیزنه یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔