2777
2789
عنوان

یا امام رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 27 پست
آمینبرات دعا کردم از ته دل💚💚💚💚

قربونت برم ابجی جان

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله بحق امام جواد نا امیدتون نکنه

انشالله .

ممنون از مهربونیت🌺

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

منم امشب از امام رضا یه چیزی خواستم که میدونم نا امیدم نمیکنه . 

هرچی از ته دلم از امام رضا خواستم بهم داده.

انشالله که هم من هم شما به خواستتون برسین.🙏

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
دعا کن

با دل شکستم برات دعا کردم ب مرادت برسی

منم امشب از امام رضا یه چیزی خواستم که میدونم نا امیدم نمیکنه . هرچی از ته دلم از امام رضا خواستم به ...

انشالله ❤️🌺

حمد و توحید خوندم به نیتت جانم🥺❤️❤️

تشکراز معرفت ومهربونیت،🥺🥺❤️❤️🌺