2777
2789

کشور دیگه هستن برای درس خوندن

من نمیدونم چی باید گفت طرفو چطور باید شناخت

شما وقتی شماره میدین چیا میپرسین چطوری حرف میزنین کمکککککککک

نمیدونم نشستو برخواستش چطوریه مودبه باکلاسه چطوری چجوری غذا میخوره  کی میشینه کی بلند میشع هیچی ازش نمیدونم حتی نمیدونم مال کجاست 

فقط عکسشو دیدم و میدونم داره فلان درسو میخونه

حقیقتا نه از عکسش خوشم اومده نه از رشتش خوشم میاد نه از کشوری که زندگی میکنه

یا ابلفضل من چرا استرسی شدم؟😂😂

خب خوشگلم وقتی خوشت نمیاد ازش چرا میخای شمارت و بدی؟به مامانت بگو دوسش نداری

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ابلفضل من چرا استرسی شدم؟😂😂خب خوشگلم وقتی خوشت نمیاد ازش چرا میخای شمارت و بدی؟به مامانت بگو دو ...

اخه مامانم یدفعه ای خیلی اصرار کرد 

هفته قبل اتفاقا خواستگار درست حسابی داشتم خوشتیپ باکلاس میگن من ازش پایین ترم همونجا ردش کردن حس تحقیر بهم دست داده

مامانم میگه ان شاید تنها باشه کسی نباشه توی خانواده ش بهت زور بگه 

نمیدونم 

اخه مامانم یدفعه ای خیلی اصرار کرد هفته قبل اتفاقا خواستگار درست حسابی داشتم خوشتیپ باکلاس میگن من ا ...

عشقم ببین خودت دلت کجاست

همه چی پول و قیافه و گیر ندادن نیست

ببین کیو دوس داری

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

عشقم ببین خودت دلت کجاستهمه چی پول و قیافه و گیر ندادن نیستببین کیو دوس داری

من تا حالا با کسی نبودم 

حس میکنم اولین کسی که باهام خوب رفتار کنه ازش خوشم میاد باید به موقعیت نگا کنم نه؟

عاقل هست دیدگاهش متفاوته همینطور سلیقه ی متفاوت

شما ميخواي زندگي كني بايد بپسندي البته اگر خودت عقل رس هستي  اگر پسره نديده و نشناختست كه اصلا قبول نكن فردا بخواب طلاق بگيري همين مامانت تو خونش رات نميده  قشنگ چشماتو باز كن پسرو ببين ،  ٦ ماه بشناسش

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
من تا حالا با کسی نبودم حس میکنم اولین کسی که باهام خوب رفتار کنه ازش خوشم میاد باید به موقعیت نگا ک ...

نه خوشگلم منظورم این نبود خدایی نکرده بد برداشت نکنید

منظورم این بود بین خواستگارا از کی خوشت میاد عزیزم

خب میخای حالا باهاش یکم حرف بزن ببین چجور آدمیه

آره عشقم موقعیت مالی خیلی مهمه . اگه پایبن تر از خودت باشه ، نمیتونه شرایط و واست فراهم کنه . اگه هم بالاتر باشه که مدام قراره پولش و بزنه تو سرت . با هم سطح خودت ازدواج کن بنظر من