2777
2789
کجا ایشالا؟ یه استاد داشتیم میگفت اگه میخوایم فرارکنید بهارو تابستون فرارکنید، الان سرده عزیزم فعلاب ...

ممکنه بمیرم تا اون موقع دیروز دادگاه داشتم خدا خیرشون نده تعطیل کردن حداقل تکلیفم معلوم میشد😭

کجا ایشالا؟ یه استاد داشتیم میگفت اگه میخوایم فرارکنید بهارو تابستون فرارکنید، الان سرده عزیزم فعلاب ...

هر ماه بلا استثنا یه بار دعوا راه میندازه الکی کلی کتک خوردم امشب کاش میمردم راحت میشدم ،😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ماه بلا استثنا یه بار دعوا راه میندازه الکی کلی کتک خوردم امشب کاش میمردم راحت میشدم ،😭

الهی درکت میکنم چون خواهر شوهرامو دیدم، بزرگه شوهر کرد یا بدترین پسر فامیل، همه بلایی سرش اومد ولی راه برگشت نداشت، داره میسوزه می‌سازه، کوچیکه شاغل شد و دستش توجیب خودشه، تا مادرش حرف میزنه، میزنه بیرون، سفر میره، خونه ی دوستاش، شمادرامد ندارید خیلی برات سخته عزیزم، انشالا یه خاستگار خوب برات بیاد

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
شغلت چیه؟ به نظر خودت میتونی تنها زندگی کنی؟

فعلا بیکارم اره میتونم باید بتونم چاره ای ندارم مثل این پربازدیده هست پدر مادرش دزد یودن مال منم همینن مدام تحریکم مبکنن تا دروغگو بشم همه جا صدامو ضبط میکنن 

ای بابا.خب بره توی یکی از اتاق ها درو قفل کنه بخوابه.

والا شوهرمم همینو میگه، ازصبح تاشب سرکاره، آتلیه داره، میگه برو تواتاقت بخواب، محلش نده. چه میدونم مثل سگ وگرگن

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
والا شوهرمم همینو میگه، ازصبح تاشب سرکاره، آتلیه داره، میگه برو تواتاقت بخواب، محلش نده. چه میدونم م ...

خوب این مادرا بازی روانی خوب بلدن وادار میکنن دعوا کنی بعد خودشون تماشا میکنن