2777
2789
حالا خوبه ماشین داره.

اره، گاهی که دیگه روش  نمیشه بیاد خونه ی من واون یکی خواهرشوهرم، توماشین میخوابه. 206داره، شاغله، وضعش خوبه

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بعد ظما حقو میدین مادرش یا به خودش؟

مقصر مادر شوهرمه، پدرشوهرم که فوت کرد هیچ کدوممونو راه نداد، ما قطع رابطه ایم، خواهرشوهر بزرگم که هرچند وقت بدون شوهرش میره بازور

یا خدا جدی میگی ؟ خدا لعنتشون کنه 😔

اره وقتی برگشت میگفت رفت تو یه پارک این یارو افغانیه زیر نظرش گرفته بود رفت رفیقاش آورد به زور بردنش و یه مدت بعد فهمیدن حامله ست بردن انداختنش تو یه پارک دیگ 

پسرا هم در رفتن فقط يکيشون گیر افتاد 

مقصر مادر شوهرمه، پدرشوهرم که فوت کرد هیچ کدوممونو راه نداد، ما قطع رابطه ایم، خواهرشوهر بزرگم که هر ...

مادر منم همینه مدام ما و اذیت می‌کنه میدونه جایی رو ندارم برم حالا می‌خوام برم دیگه

اره وقتی برگشت میگفت رفت تو یه پارک این یارو افغانیه زیر نظرش گرفته بود رفت رفیقاش آورد به زور بردنش ...

خدا نگذره ازشون اینا رحم ندارن

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

مادر منم همینه مدام ما و اذیت می‌کنه میدونه جایی رو ندارم برم حالا می‌خوام برم دیگه

کجا ایشالا؟ یه استاد داشتیم میگفت اگه میخوایم فرارکنید بهارو تابستون فرارکنید، الان سرده عزیزم فعلابهش فکرنکن😘

چندسالشه؟ چرا مستقل نمیشه؟

34 سالشه، شوهرم نمیذاشت، البته که دختر آزادیه ولی همسرم تاپارسال که باهاشون در ارتباط بودیم مخالف بود، الان ونمیدونم دیگه، 200متر خونه و4تا اتاق خوابه، 1مادرودختر باهم نمیسازن