2777
2789
عنوان

زندگی بامادرشوهردریک ساختمان

1673 بازدید | 87 پست

سلام من بامادرشوهرم زندگی میکنم مادرشوهرخانوم خوبیه ولی دیگه من خسته شدم اززندگی کردن باهاش تویه ساختمون.

دیگه دوست ندارم هرجامیرم بایدبه مادرشوهرم بگم به شوهرمم بگم ازبس یه وسیله واسه خونه خریدیمومیگه چرابه من نگفتین دیگه ازبس رفتم بالاپیششون دلم میخوادجداباشم یعنی مثلا لباس میخرم میگه چرانشون ندادی جداهم هستیم همش بهم زنگ میزنه میگه بیابالاپیش هم چای بخوریم همش میگه غذادرست نکن من درست کردم بیابالاباهم بخوریم سه یاله عروسی کردیم حتی نشدیه مسافرت دونفره بریم بیشتروقتابامادرشوهرم اینابیرونیم همش شوهرم میگه گناه داره کسی نیست ببردش چندتادیگه پسرم داره میگه چیکارکنم وقتی اونا نمیبرن میگم بیاازاین خونه دربیاییم میگه منم تواین خونه پول دادم بعدخودمم برم اجاره نشینی ..نمیشه ام خونه روداداجاره چیکارکنم بااین وضعیت شوهرمم همش به من میگه توبگوچیکارکنم بعضی جاها به مامانش میره یه تذکری میده ولی دوباره یادش میره ودوباره هممنجوری میشه دوسه روزه نرفتم زنگم زد گفتم کاردارم حالادیگه همش به شوهرم زنگ میزنه میگه بیاغذابخوربیافلان کاروبکن ازبس همه ام بهش کارمیدن وقتی برای خودمون نداریم بخداخسته شدم

عزیزم حق داری .منم سه سال با مادر شوهر تو یه ساختمون بودیم.بنده خداها خوب هستن ولی همین که آدم حس استقلال نداره یا توقعات خاص ایجاد میشه براشون سخته

ما دیگه تو یه طرح ضربتی جابجا شدیم و مقایسه میکنم از یه لخاظایی  واقعا بهتر شد

مثلا بابام اینا زیاد نمیومدن چون میترسیدن بگن چقدر میان 

یا خودم زیاد جایی نمی رفتم چون ماشین تو حیاطشون بود و کامل میفهمیدن

میگن هرکی دوست مجازیش خوشگله میره بهشت خوشبحالتون به خاطر من میرین بهشت… یه سایت خوب راجبه برنامه نویسیhttp://jgeek.ir/?ckattempt=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هرحال باید یه تصمیم جدی بگیرین یا شرط و شروط بزاری واسه همسرت

میگن هرکی دوست مجازیش خوشگله میره بهشت خوشبحالتون به خاطر من میرین بهشت… یه سایت خوب راجبه برنامه نویسیhttp://jgeek.ir/?ckattempt=1

به نظرم خیلیم خوبه که بنده خدا همش بهت خوبی میکنه نگفته که بیا خونمو جارو کن گفته بیا غذا بخوردرسته یکم ادم احساس بدی داره ازین همیشه تحت نظر بودن ولی خوبیاش به این بدیش می ارزه دوستم

ﻳﻪ ﺟﻮﺭﻱ ﺯﺑﻮﻥ ﻫﻤﺴﺮﺕ ﺭﻭﭘﻴﺪاﻛﻦ ﻭﻣﺴﺘﻘﻞ ﺷﻴﻦ.

ﺣﺎﻻﺷﻤﺎﺗﻮﻳﻪ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻴﻦ ﻣﻦ ﺑﺎﻫﺎﺷﻮﻥ ﻫﻤﺴﺎﻳﻪ ﺑﻮﺩﻡ اﻟﺒﺘﻪ ﺣﺪﻭﺩ ﺩﻭﻳﺴﺖ ﻣﺘﺮاﻭﻧﻮﺭﺗﺮ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﺸﻜﻠﻮﺩاﺷﺘﻢ.ﺧﺪاﺭﻭﺷﻜﺮﻳﻪ ﻭاﻣﻲ اﻭﻣﺪﺩﺳﺘﻤﻮﻥ ﺑﺎﻛﻤﻚ ﭘﺪﺭﻡ ﻳﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺧﺮﻳﺪﻳﻢ.ﻭﺷﺮﻳﻚ ﺷﺪﻳﻢ.ﺑﻌﺪﺵ ﭘﻮﻝ ﭘﺪﺭﻡااﻳﻨﺎﺭﻭ ﺟﻮﺭﻛﺮﺩﻳﻢ ﻭﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎﻝ ﺧﻮﺩﻣﻮﻧ ﺸﺪ.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
 خدا کمکت کنه ولی حالا چرا مسافرتا رو میبریدش تنها برید خب

لابد وقتی یه لباس میخره مادرشوهرش میگه چرابه من نشون ندادی اگه مسافرت برن اونو نبرن دیگه خیلی ناراحت میشه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
سلام صبح بخیر دقیقا همین موقعیت شوهرمن داره من طبقه پایین خونه بابام اینام یعنی شوهر منم ناراضیه دقی ...

بامادرت رو دربایستی داری؟خوب نرو زیاد خونشون.بگو کارام مونده

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

میگم که خوبه چون همیشه من بالام پیششون دوست داره همش درحال رفت وامدباشم شرایط جوریه که بابام اینا نمیتونن برنوبیان خیلی دلم میخوادخودم آشپزی کنم تزیینات انجام بدم یه سفره دونفره شیک بندازم ازاینکه جاریامم میان ازمن توقعه داره دیگه بدترزیادم که بالام بعضی وقتا که ازچیزی ناراحته ی کمشوسرمن خالی میکنه