2777
2789
عنوان

کیا با دوقطبی ها زندگی کرده اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23094 بازدید | 233 پست

والا من يه مدت رفتم پيش روانشناس،، همه كار كرد غير از اينكه حال مارو خوب كنه

اون موقع هنوز بچه نداشتم ،،، چند سال همين طور بودم تا اينكه باردار شدم و بعد از بارداريم اين حالت فوق العاده باهام بود، حتي  بعد از زايمانم همين چند ماه قبل براي واكسن بچم رفته بودم خانه بهداشت اونجا  ازم يه سري سوال پرسيدن منم جواب دادم اون روزا حالم دگرگون بود  به شوهرم كفت بايد به صوزت اورژانسي ببريش دكتر اعصاب 🙁🙁🙁🙁

منم كلي غصه خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من يه مدت رفتم پيش روانشناس،، همه كار كرد غير از اينكه حال مارو خوب كنه اون موقع هنوز بچه نداش ...

افسردگی بعداز زایمان که وجود داره.فقط باید خودت هم کمک کنی به خودت که تشدید نشه و دارو مصرف کنی.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
انشالله كه خوب ميشه اگه داروهاشو بخوره خفيف هم باشه كارش آسونه

میگفت با افزایش سن بدتر میشه.خب تو این ده سال هم بدتر شده.شایدم من تحملم کم شده

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
حالا این پسره همش منو دلداری میده وانرژی میده ک اره ایندت خوبه وروشنه وفلان اما  به خودش ک میر ...

همینطورند یا افسردگیشون اوج میگیره یا شیداییشون.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ایشون ویتامین سی هم برای باروری نخورد

برای همین نرفتم پیش دکتر اعصااب

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
راس ميگه اصلا سن كه بالا بره انگار اثر نميذاره هيچي اخلاقش درست نميشه

واقعا؟من که امید به بهبود دارم.

خودش عذاب نميكشه؟قبول داره مشكل داره يا نه

بله

اقرار کرده و این خ خوبه

ولی خ  مغروره