2777
2789
عنوان

کیا با دوقطبی ها زندگی کرده اند؟

23078 بازدید | 233 پست

من چند ساله دنبال علت مشکلاتمون گشتم و گیج بودم.

چند ماه هست بدین نتیجه رسیدم همسرم دو قطبیه

میخوام بدونم تجربه های شماها از زندگی با دوقطبیا چی بوده؟ 

روانشناس البته دوقطبی خفیف تشخیص داد ولی بمن گفت میخوای زندگی کنی یا ادامه بدی؟

یعنی خودش هم قبول داشت سخته زندگی با دو قطبی ها

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دارو مصرف کنند و خودشون هم برای بهبودشون تلاش کنند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اگر خفیفه میشه باهم زندگی کنید.همه ما دوقطبی هستیم.یک لحظه لطیف و لحظه بعد خشمگین.بزرگترین افراد دنیا دوقطبی بودند.امیرکبیر.چرچیل.ناپلئون و ...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

همسر من وقتی عادیه اصلا باور نمیکنی این ادم میتونه یجور دیگه باشه

بعد یه دفعه ی موضوع همیشگی مثل ی انتقاد اونو زیر و رو میکنه و تا یک ماه یا بیشتر شده بره تو خودش

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
اگر خفیفه میشه باهم زندگی کنید.همه ما دوقطبی هستیم.یک لحظه لطیف و لحظه بعد خشمگین.بزرگترین افراد دنی ...

من بشدت از لحاظ عاطفی داغون میشم.

[QUOTE=51465873]باید دارو مصرف کنند و خودشون هم برای بهبودشون تلاش کنند.

اگر نیاد این بار پیش روانشناس من دیگه تحمل نمیکنم

يه دقيقه خوبم يه دقيقه بدم

يه موقع پر از انرژي يه دقيقه بدش پنچر

يه موقع از صبح با شورو شوق منتظر شوهرمم تا مياد انگار نه انگار منتظرش بودم دوست دارم تنها باشم

كسي پيشم نيست ميخام يكي بياد، يكي مياد تحملش ندارم 

كلا سخته عالم بديه😕

مخصوصا الان كه شش ماهه زايمان هم كردم بدتررررر

من با آدم دوقطبی زندگی کردم.عموم هم دوقطبی بود.

یعنی همسرت. هم بود؟

يه دقيقه خوبم يه دقيقه بدم يه موقع پر از انرژي يه دقيقه بدش پنچر يه موقع از صبح با شورو شوق منتظر ...

مبارکه.

کسی بهت گفته اینا علایم دوقطبی بودنه؟

يه دقيقه خوبم يه دقيقه بدم يه موقع پر از انرژي يه دقيقه بدش پنچر يه موقع از صبح با شورو شوق منتظر ...

اینا علایم افسردگیه دوقطبیه؟

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم