2777
2789
عنوان

چجوری آبروشو ببرم

220 بازدید | 19 پست

بچه ها بیچاره شدم 

یه زنه خ...ر...ا...ب.  دست از سر بابام بر نمی‌داشت و میخواست مخ بابامو بزنه که تا حدی هم موفق بود و باهم قرار میزاشتن که من فهمیدم و یه دعوا انداختم ب مامانمم گفتم که بابام قسم خورد و گفت دیگه اینکارو نمیکنم و واقعا پشیمون شد و روابطش با اون زنه رو قطع کرد 

حالا زنه پسر عموشو از طریق یکی از فامیلای مامانم فرستاده خواستگاریه من 😑 (زنه متاهله و دو تا بچه داره )

بچه ها واقعا دارم از شدت فشار عصبی سکته میکنم 

وقتی فهمیدم رابطه دارن داشتیم می‌رفتیم سراغش بابام گفت نرید اون خیلی عوضیه میاد آبرومو می‌بره منم خودمو میکشم 

الان واقعا نمی‌دونم چیکار کنم بنظرتون ب چند نفر پول بدم برن تا حد مرگ بزننش؟ 

آمار کاملشو درآوردم آدرس خونش کد ملیش و... همه چیزش 

قبلاً هم هکش کرده بودم پیاماشونو می‌خوندم حتی تهدیدش کردم بازم با پر رویی جوابمو داد که : بکن اول باباتون جمع کن 

ولی واقعا دلم میخواد به دو نفر پول بدم برن دم خونش هم تا حد مرگ بزننش هم پیش مردم بگن این ج.ن.د.س و آبروشو ببرن 

نمی‌دونم چجوری بترسونمش 

حتی با بچهاش هم تهدیدش کردم که میدزدمش ولی نترسید گفت بیا ببر 

تروخدا بگید چیکار کنم این خفه شه و از زندگیمون گم بشهههه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا آخر نخوندم 

دو خط آخرش رو خوندم 

تا حدی احساسی تصمیم گرفتی 

خب حالا بهت بگم به پسره بگو تو نمی‌خواد زن ببری نشورده موس الدنگه گیخوار 

تو برو زنعموتو جم کن که شهر خودمون به اتفاق پنج استان هم جوار رو به صورت شلاقی میده و استراحت به خودش نمی‌ده

جاکش

وا. بچه‌هاشو چرا تهدید کردی؟ باباتم متاهل بوده و خیانت کرده. یقه‌ی اونو زورت نرسید بگیری گیر دادی به بچه‌های زنه؟ واقعا که

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

وا. بچه‌هاشو چرا تهدید کردی؟ باباتم متاهل بوده و خیانت کرده. یقه‌ی اونو زورت نرسید بگیری گیر دادی به ...

حال بابامم گرفتم 

تهدید کردم شاید بترسه و جمع کنه خودشو وگرنه من اصن کاری با بچه‌اش ندارم