2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هاتون بگین

98 بازدید | 10 پست

سوتی یا خاطره جالب دارین بگین بخندیم 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی سری با اکسم دیت اول رفتیم پارک بعد ما قبلا دوست بودیم و میگف ک پدرش چقد عصبیه و حساس بعد رفتیم دیت دوستش اونور نیمکت خودش وسط منم اینور بعد یهو برگشت روب دوستش پشتشو کرد ب من گفت وای ملورین بابام من فقط پاشدم فرار کردم پام رفت تو منقل یه اقایی ک داشت کباب میزد و افتادم رو اون مرده ک کباب میزد دیگ شده بود سوژه خنده کل پارک

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

منم خودم بگم 

یه بار با خانواده بابام اینا رفته بودیم کوه واسه پیک نیک همه هم بودن 

بعد روی کوه یه گیاه هایی بود متل پونه منم بلند گفتم وای اینا کونه کوهی هستن به جای پونه کوهی گفتم کونه کوهی بعد پسر عمو هام اونقدر خندیدن خجالت کشیدم 😅🤣

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

من رفتم خونه یکی از اقوام بشقاب از دستم افتاد شکست بعد داشت جمع میکرد نگاش کردم گفتم فدا سرم 😂😂😂😂 به جای اینکه بگم ببخشید گفتم فدای سرم

بدبخت گفت مگه چیزی گفتم بهت 

گفتم نه گفت دیوونه ای هااا

خداروشکر مثل خواهریم باهم وگرنه اب میشدم هرکسی دیگه ای بود خخخخ

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یه بار دیگه هم برای اولین بار  بدون مامانم رفتم سرم بزنم منم مریض و گیج بودم اصن یه وضی بعد حال راه رفتن و حرف زدن هم نداشتم 

یه پرستار آقا که جون هم بودن میخاستن سرمم رو بزنن من هم چون مامانم نبودخیلی میترسیدم بعد همش میگفتم تورو خدا آروم بزن پسره تو چشاش یه از سنت خجالت بکش خاصی بود 😆🤣