2777
2789
عنوان

شماره پلیس هند

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 23 پست
عزیزم طرف دوس پسرش ایرانیه هم شهریه هم محله ایه اصلا فامیله باز میبینی تهش توزرد از آب دراومد ونمیشه ...

درسته ولی الان باید با یکی صحبت کنم تا بتونم یه خبری ازش بگیرم یا یه کاری براش بکنم 

چرا عزیزم مگه چیکار کرد؟؟

توی اینستا منو و خواهرمو دنبال می‌کرد، ،،توی وات ساپ با خواهرم چت می‌کرد و تماس تصویری میگرفتن ما هیچوقت اذیتش نمی‌کردیم خیلی خیلی باهاش مهربون بودیم اونم خیلی خودشو خوب نشون میداد همیشه میگفت عکس برام بفرستید ما چند تا عکس با حجاب براش فرستاده بودیم بعد رفته بود چند تا از فک و فامیل ما رو با پیج فیک تو اینستا فالو کرده بود و عکسای ما رو براشون فرستاده بود ،،،،، تازه چقدر موجه و ثروتمند بود ،،،خاک بر سرش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی اینستا منو و خواهرمو دنبال می‌کرد، ،،توی وات ساپ با خواهرم چت می‌کرد و تماس تصویری میگرفتن ما هی ...

چیییی!! چقدر عوضی بوده اخه چرا باید همچین کاری بکنه مگه مریضه، من خانواده ام میدونن باهاش دوستم

درسته ولی الان باید با یکی صحبت کنم تا بتونم یه خبری ازش بگیرم یا یه کاری براش بکنم

نمیدونم خودت میدونی قشنگم

،اما من شک دارم ب این جریان که راست گفته باشه 

اصلا فک میکنم حرفاش ساختگیه میخواسته از سرش واکنه تورو

هند اخه کشور پیشرفته ایم نیس برای مهاجرت!!خودشون براخودشون زیادی ان  مهاجرکه اصلا  قبول نمیکنن مگر اینکه ازدواج سفیدوابن جریانات ک باز بنظرمن نمی ارزه 

چیییی!! چقدر عوضی بوده اخه چرا باید همچین کاری بکنه مگه مریضه، من خانواده ام میدونن باهاش دوستم

خیلی خیلی مریض و اشغال بود تازه چقد برنامه ریخته بودیم بریم مسافرت هند این میگفت بیاین خونه ما ،،،، چقدر خودشو مهربون و موجه نشون داده بود برای ما ،،،