2777
2789
عنوان

تلگرام چراایتطوزی شده بیاین

96 بازدید | 19 پست

نشست های فعالشو نگا کردم گوشی جز خودن ثبت نشده بود

ولی مخاطبینم از طریق من تو گروه و کانال اددمیشن

داستان چیه

توگوگل زدم دیلت اکانت تلگرام نیاورد برام کسی لینک داره بفرستم دیلت بزنم

خب برو تو تنظیمات گزینه بزن تورو عضو گرو‌ه‌ها نکنن

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرامت اصلی نیست همینکارو میکنه پاکش کن تلگرام اصلی نصب کن

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

ابرو میره مصلا شوهرخواهرمو از طریق من میبرن تو کانال صیغه یابی

سر من و مامانمم همین اومد😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

وای یه مدت من همش تو کانال صیغه یابی دعوت میشدم،چقدرررر شوهرم دعوام میکرد که دنبال چی میگردی تو این کانالا😅حالا هی من قسم میخوردم خودم نرفتم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان اینو پاک کنم تلگرام اصلی نصب کنم حل میشه؟میخواستم دیلت اکانت بزنم

اره من که درست شد واسم

اگه نشد بعد دیلیت اکانت بزن

ابرو میره مصلا شوهرخواهرمو از طریق من میبرن تو کانال صیغه یابی

😁😁منم تلگرام غیر اصلی داشتم همین بود

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
چیکار کردین اخرش

یدور دیلیت اکانت دوباره نصب

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘