2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم میگفت نیمه همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9562 بازدید | 220 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه پسره گفت بیا جدا بشیم مت ک نمیتونستم التماسش کنم

پس کار خیلی خوبی کردی اصلا هم دیگه بهش فک نکن

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

یه چیزی بگم ؟چیزی که قسمت تو باشه از کنارت نمی‌گذره اگر خدا اونو برای تو در نظر گرفته باشه دوباره هم ...

اره منم ب قسمت اعتقاد دارم 

مامانمم خیلی ناراحت شد بهش گفتم حتما قسمت هم نبودیم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

[QUOTE=373483029]گفت من آدم حساس و افسرده ای هستم[/QUOTEیچیزی بگم‌ خب احتمالش هم هست درست گفته باشه

من خودم قبول دارم آدم حساسیم‌ شاید خیلیا نتونن کنار بیان  خیلیم تا الان اذیت شدم بابتش

جاریت بچه داره؟الان که اینو گفتی بذار یه چیزی تعریف کنمیه خانمی همسایمونه که شوهرش شهید شده، این خان ...

چه چیزایی آدم میشنوه🥲 دیگه نمیتونی حتی به چشمات اعتماد کنی چه برسه به یه آدم دیگه....

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

خونوادش باهاش قطع رابطه بودن فکر میکردم فقط سر ارث و میراث حای قدغن کرده بود سلام ندم بعدها فهمیدم خ ...

ببین بنظرم حتما ثابت کن اگه میتونی

نمیدونی چه پدری ازشون در میارن

برادر شوهرت چیکارس چطور نفهمیده

این کاربری از دسترس خارج شده

خب سنتی آشنا شدیم هیچ عشقی نبود ک بخاطرش باهام بمونه ترسید بعدا ب مشکل بخوریم ولی علاقه از طرف من زی ...

هیچ وقت نباید تو دوره ی آشنایی علاقه ی زیاد پیدا کرد یا نشون داد ب طرف مقابل 

پسرا از علاقه ی زیاد فرارین 

خیلی میترسن

هیچ وقت نباید تو دوره ی آشنایی علاقه ی زیاد پیدا کرد یا نشون داد ب طرف مقابل پسرا از علاقه ی زیاد فر ...

وای دقیقا حق حق حق تدین چیزی که دیدم

من تجربه گردم پسرا تا بفهمن وابسته شدی تا بفهمن دوسش داری و داری براش ذوق میکنی بشدت بی رحمانه ای عوض میشن و میرن و این بی رحمانس

یعنی باگفتن این کلمه دل ات پیشش گیرکرد

ن بابا کلا رفتاراش ب دلم نشسته بود 

امشب یهو یاد حرفش افتادم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم