2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم میگفت نیمه همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9562 بازدید | 220 پست
چن وقت باهم بودین چن وقته کات کردین

حدود دو هفته تو دوران اشنایی بودیم بعدش من کات کردم به خاطر یه سوء تفاهم که بینمون به وجود اومد و من ناراحت شدم و کات کردم

بعدش هر ماه یک بار پیام میداد ببینه نظرم عوض شده یا نه

دفعه قبل خیلی قاطعانه جواب دادم

حدود ۴ ماه خبری ازش نبود

حدود ۱۰ روز پیش باز پیام داد بازم سوء تفاهم پیش اومد که این دفعه اون ناراحت شده و پیام خداحافظی داد

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

خاک بر سر اونی که همچین حرفی بهت زده! حتما خودش از اون مذهبی نماها بوده که زیر چادر همه کار میکنن!!ف ...

خونوادش باهاش قطع رابطه بودن فکر میکردم فقط سر ارث و میراث حای قدغن کرده بود سلام ندم بعدها فهمیدم خونوادش تذکر داده بودن ب این دوتا ...

منم خیلی بهش اعتماد داشتم 

متاسفانه دیگه تحمل نداشتم نمیتونم کنارش نفس بکشم فقط گفتم طلاق و تمام 

من خیلی دوسش داشتم 

دیشب با وکیل صحبت کردم آخر سر برداشت گفت مشخص ه دوسش داشتی به زور خودمو کنترل کردم گریه نکنم .ببین من اونقدر ب عشقش تعهد داشتم وقتی ماشین سوار میشدم یا تاکسی تا جایی ک ممکن بود اصلا جلو نمی‌نشستم یا ی راه دور می‌رفت بدون حجاب یا چادر جلو برادراش  نمیومدم 

آب میخوردم میگفتم 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل مشاور چی بود؟اسی ببخشید کسی رو دیدی فرهنگیان۹ترمه بخونه؟

اره اگه درساش رو بیفته باید ۹ ترمه یا ده ترمه بخونه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
همینکه میدونی دقیق ۸۱ روزه که دیگه نیست یعنی حالا حالاها زمان میبره تا فراموشش کنی

🥲🥲🥲

برای خودم متاسفم واقعا

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
اره واقعا خدا ب هرکس ی دردی داده ممنون عزیزم انشالله توهم عشق واقعی رو ب زودی تجربه کنی همه این روزا ...

دعا کن امسال استخدام آموزش پرورش بشم 

عشق نخواستم دیگ نمیخوام .

همیشه بهم میگفت عشق یکی خدا یکی. 

لعنت بهش

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

حدود دو هفته تو دوران اشنایی بودیم بعدش من کات کردم به خاطر یه سوء تفاهم که بینمون به وجود اومد و من ...

فکر کنم رابطه شماهم ی سرانجام نمیرسه بااین حساب 

بخاطر حرف مشاور اون خواست جدا بشیم

اشتباه کردی

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

دعا کن امسال استخدام آموزش پرورش بشم عشق نخواستم دیگ نمیخوام .همیشه بهم میگفت عشق یکی خدا یکی. لعنت ...

چشم دعا میکنم برات هرچی ک تو دلته بهش برسی❤️

یکی هم تقریبا شرایط تورو داشت منتها ی بچه آورد دوران کنکورش 

خوند فرهنگیان قبول شد الانم دوساله سرکاره

بخاطر حرف مشاور اون خواست جدا بشیم

یه چیزی بگم ؟

چیزی که قسمت تو باشه از کنارت نمی‌گذره 

اگر خدا اونو برای تو در نظر گرفته باشه دوباره همه چی اوکی میشه اما اگر نه خب هر کاری کنی نمیشه گلم پس الکی حرص نخور

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

بقرآن راست میگم الان اتفاقا تو تاپیک آخرم ی خانمی برداشت گفت انتظار داری ب خونوادش گفتی و آبروشون بر ...

جاریت بچه داره؟

الان که اینو گفتی بذار یه چیزی تعریف کنم

یه خانمی همسایمونه که شوهرش شهید شده، این خانمه خودش و دو تا دخترش همیشه از وقتی یادم میاد چادری بودن و هیچوقت چادرش از سرش نمیفتاد

وقتی شوهرش شهید شده چند وقت بعدش همش به همسایه میگفت اره من قصد ازدواج دارم

بعددددد از دو سال مشخص شد این خانمه رفته صیغه شوهر خواهر شوهرش شده. متوجه شدی چی شد؟ تازه خواهر شوهرش میشد دختر خالش. بی خبری تقریبا یک سال بعد از اینکه شوهرش شهید میشه میره صیغه شوهر خواهر شوهرش میشه. این خانمه و خواهر شوهرش با اینکه دختر خاله بودن ولی با هم خوب نبودن و خیلی مشکل داشتن با هم. وقتی رفته بود صیغش شده بود انقدر خوشحاا بود که نگو میگفت خوب سوزوندمش، از عمد این کارو کردم که بسوزه. بنده خدا خواهر شوهرش بعد از دو سال فهمید خیلی اذیت شد همش میومد در خونه همسایه ها میگفت اینا با هم رابطه نامشروع دارن. اینارو گفتم که اگه کسی این متنو میخونه بفهمه نباید حتی به چشماشم اعتماد کنه

این کاربری از دسترس خارج شده