2777
2789
عنوان

مزخرف تر از عمل اسلیو ندیدم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 9846 بازدید | 120 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه گفتم و میگم عمل پایان چاقی نیست ....

دقیقاً درسته باید در کنارش رژیم سالم و ورزش باشه

من هنوزم روزی یکساعت پیاده روی میکنم،حواسم ب ریزه خواری و... هست

بعدم فکرمیکنم ایشون کاندید مناسب اسلیو نبودن و باید بای پس میشدن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ای وای اتفاقا به فکرت بودم آخه اونموقع هم تمایل نداشتی به عمل یادمه بیشتر شوهرت اصرار داشت..‌‌به نظرم از دکترت بپرس

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

اخه اشتباهات همینه اولاً یکسال اول دوره طلائی کاهش وزن تو این عملِدوماً قرار نیست با عمل معجزه بشه ا ...

۴۵ روز تمام به سختی جلوی خودمو گرفتم که هیچی نخورم ... برنامه ماه دوم رو که دادن دیدم همه چی هست منم فکر میکردم اونطور که از بقیه شنیدم بیشتر از دوسه قاشق نمیتونم بخورم ... ولی اونطور نبود الان من هیچی فرقی با قبل عملم ندارم

💕
شماچی غذات چقدره؟

من یازده ساله عمل شدم 

صبحونه یک کف دست نهایت دو کف دست بتونم سنگک یا بربری بخورم با یک قوطی کبریت پنیر 

ناهار ۸ قاشق برنج مثلا یک چهارم رون مرغ یا دو قاشق خورشت 

میان وعده اکثرا میوه و چای و شیر و خرما 

شام هم عدسی خوراک لوبیا سالاد پروتئینی اتمیل املت سبزیجات 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ای کاش اول پرخوری عصبی درمان کنی و دارو مصرف کنی وگرنه بازگشت هم داره و معده دوباره گشاد میشه همه زحماتت به حدر میره😑حالا بعضیا که عمل انجام دادن چون پرخوری نداشتن درکی از این موضوع ندارن گارد میگیرن  که امکان برگشت نداره ،ولی خودت به فکر خودت باش از روانپزشک کمک بگیر دارو مناسب بگیر 

۴۵ روز تمام به سختی جلوی خودمو گرفتم که هیچی نخورم ... برنامه ماه دوم رو که دادن دیدم همه چی هست منم ...

یعنی از بعد عمل و تو هفته های اولم میل ب غذا داشتی؟😐😐 بله بعد یه مدت برمیگردی ب غذای سفره ولی بازم باید تحت نظر و با رژیم دکتر تغذیه پیش بری، تو این عمل یکسال اول حکم طلا رو داره، ریزه خواری سمه سم... اصلا عجیبه که دامپ نشدی و تهوع و تنگی نفس و تجربه نکردی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دقیقاً درسته باید در کنارش رژیم سالم و ورزش باشهمن هنوزم روزی یکساعت پیاده روی میکنم،حواسم ب ریزه خو ...

دقیقا ریزه خواری و مصرف قند مصنوعی دشمن اسلیو هست پرخوری عصبی و شب خواری و ...

اصلا معدود آدمهایی هستند کاندید اسلیو اکثرا باید بای پس بشن ولی جراحها الکی میترسونن چون انجام اسلیو راحت تر هست 

شما با کدوم دکتر عمل شدین؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دقیقا ریزه خواری و مصرف قند مصنوعی دشمن اسلیو هست پرخوری عصبی و شب خواری و ...اصلا معدود آدمهایی هست ...

من با محمدرضا عبدالحسینی

الان چند کیلو هستید؟

من ۱۴۰ بودم به ۷۹ رسیدم 

سالهاست تو همین محدوده ۷۹ تا ۸۴ هستم ...