2777
2789
عنوان

مزخرف تر از عمل اسلیو ندیدم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 9870 بازدید | 120 پست

زنداداشم بای پس یا اسلیو انجام داد. تا ماه اول یه چهارم لیوان آب میوه طبیعی فقط میتونست بخوره. خیلیییی هم لاغر شد. الان که سه ساله میگذره غذا میخوره ولی کم وزنش هم الان خوبه‌ 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

میبینی عزیزم من چرا اینطوریم چرا هیچیم نرمال نیست مگه نباید بعد اسلیو ببشتر از دوسه قاشق نمیتونستم ب ...

چی بگم شما پرخوری عصبی داشتید و دارید ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دکتر شهریار عزیزی عمل کردم خودم ام باورم نمیشه من چرا اینطوریم کلی هزینه کردم یکماه تمام درد کشید ...

دکتر عزیزی اصلا نگاه نمیکنه طرف کاندید اسلیو نیست و خود بیمار هم شرایط رو ندونه فقط اسلیو میکنه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چطوری بعد از ۴۵ روز اسلیو اینهمه خوراکی و غذا خوردی؟

من ۴ سال بیشترِ عمل کردم هنوزم که هنوز نمیتونم بیشتر از ۵ تا قاشق برنج بخورم 🫤🫤 یه سری غذا مثل ماکارانی و کتلت و...که گوشت داره حتی کمتر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من اگه اورضه رژیم گرفتن داشتم که عمل نمیکردم

خوب عزیزم اگر رعایت نکنی لاغر نمیشی مگه میشه اینجوری

فقط خواهش میکنم باشگاه اینا برین زن عموم کش اومده همه پوست بدنش چون بعد اسلیو بهش رسیدگی نمیکرد

من رفتم یک سال کامل استخر و باشگاه متاسفانه تو وزنه‌ای بالا افتادگی پوست هست و چاره ای جز عمل نیست ....

من اگه اورضه رژیم گرفتن داشتم که عمل نمیکردم

اخه اشتباهات همینه اولاً یکسال اول دوره طلائی کاهش وزن تو این عملِ

دوماً قرار نیست با عمل معجزه بشه این فقط یه کمکه برای کاهش وزن و از اون مهمتر تغییر سبک زندگی و سبک غذا خوردن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اخه اشتباهات همینه اولاً یکسال اول دوره طلائی کاهش وزن تو این عملِدوماً قرار نیست با عمل معجزه بشه ا ...

من همیشه گفتم و میگم عمل پایان چاقی نیست ....