2777
2789
عنوان

مزخرف تر از عمل اسلیو ندیدم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 10047 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل چاقی بخاطر سردی معده کبدچرب سردی روده سردی رحم بوجود میاد

وقتی این مشکلات حل نشن و باقی بمونن خب معلومه استپ وزنی میکنین و عمل هم که چی بگم

به دکترتون زنگ بزنین علت رو بپرسین حتما شاید نکته ای چیزی کاری قرصی باید می‌داده یادش رفته

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

ای بابا چقدر عجولی

بهتر که کم کم وزن کم کنی

عروس خالم عمل کرد تو یه سال از صد کیلو شدپنجاه کیلو 

ولی پوست همه جاش تاکید میکنم همه جاش شل و آویزون شد چقدر هزینه کرد پوست بازو ران شکم صورتش درست کرد ولی بازم زیر بغلش اینا شل هست

بذار کم کم وزن کنی پوستت هم نیفته ورزش هم کن حتما

خب باید رعایت کنی پس توقع داشتی ۴۰ کیلو یه دفعه کم کنی

اونطور که پوست و مو کل بدنت داغون میشه 

کم کم وزن کم میکنی فامیل ماهم این عملو انجام داد طی دوسال خیلیییی لاغر شده دیگه

من شمارو یادمه...شما انگار چشمت سیر نشده همش ب فکر غذایی عاشق غذایی.‌‌نمیشه ک عمل کنی بعد بشینی بخوری بگی چرا لاغرنشدم!! باید خودتم کم بخوری دیگ چ خبره اینهمه خوردی‌..یکم اراده کن 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من با محمدرضا عبدالحسینی

تعریفشون رو شنیدن از دوستام هم عمل کردن با ایشون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم مشکل چاقی بخاطر سردی معده کبدچرب سردی روده سردی رحم بوجود میادوقتی این مشکلات حل نشن و باقی بم ...

ول کنید این سردی و گرمی مزخرف رو عه تنها کار طب سنتی سردی گرمی کردن و چرت و پرت گفتنه

ول کنید این سردی و گرمی مزخرف رو عه تنها کار طب سنتی سردی گرمی کردن و چرت و پرت گفتنه

شما که خوب بلدی بگو ببینیم از چیه؟؟؟؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه