2777
2789

چندسال با شوهرم بحث کردم تا راضی بشه برم اسلیو کنم ...

۱۰ سال تمام این دکتر اون دکتر رفتم که بتونم باردار بشم همشون گفتن فقط باید وزن کم کنی...

بیشتر از ۱۰ ساله یه عروسی یا مهمونی نرفتم... چون خسته شده بودم از توهین و تحقیر ... خونه نشین و افسرده شدم هزاربار رژیم گرفتم کم کردم دوباره برگشت ... فکر کردم اسلیو کنم به اندام رویاهام میرسم ولی الان ۴۵ روز اسلیو کردم و فقط ۱۵ کیلو کم کردم من قبل عمل هم با فستینگ و کالری شماره توو دوهفته ۱۵ کیلو کم میکردم ... الان دوهفتس وزنم رو ۱۰۰ مونده هرروز یکساعت میرم رو تردمیل ولی وزنم پایین نمیاد که نمیاد ... با هم اتاقیام که باهم اسلیو شدیم در ارتباطم اونایی که هم وزن من بودن تا الان ۲۰ کیلو کم کردن ولی من !! شوهرم ام همش تیکه میندازه که تغییر نکردم ... انقد عصبی شدم و به هم ریختم دوباره پرخوری کردم دقیقا به اندازه قبل عمل تونستم بخورم هیچ اتفاقی ام نیوفتاد پس چطور بود که میگفتن بعد اسلیو بیشتر از دوسه قاشق نمیشه خورد وگرنه آدم بالا میاره پس چرا من یدونه نون و کلی سبزی پنیر شکلات ۴ تا بیسکویت یک لیوان شیر یک لیوان چای و خرما پشت سر هم خوردم ولی هیچیم نشد 😭

من عمل کردم که بیشتر از دو سه قاشق نتونم بخورم ولی اونطور نشد 😭😭

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا دوسال خوبه بعدم باید کم بخوری مثل رژیم

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

تو این سایت من به هزار نفر گفتم وقتی کاندید اسلیو نیستی  انجام ندین میگن بای پس خطرناکه و ...

به خدا من یازده ساله تجربه دارم هزاران آدم رو دیدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم خیلی چیزها رو نباید بخوری شکلات؟بیسکوییت؟

میبینی عزیزم من چرا اینطوریم چرا هیچیم نرمال نیست مگه نباید بعد اسلیو ببشتر از دوسه قاشق نمیتونستم بخورم پس چرا من اینهمه خوردم 😭 

۴۵ روز تمام خودمو کنترل کردم ولی وقتی کاهش وزن هم اتاقیام و رفتار شوهرم رو دیدم باز به هم ریختم نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم

💕

ای بابا این دکتراام مشکل اصلی رو نمیتونن پیدا کنن دنبال یه چی میگردن بهش گیر بدن یا به وزن یا میگن چاقی یا میگن لاغری یا میگن از استرسه که نمیشه...

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم والا من نمیخوام امید واهی بدم زن عموی من این عمل رو انجام داد دو سال پیش اون اوایل کم کم وزن کم میکرد بخدا الان وزنش از ۱۲۰ کیلو به ۶۰ اینا رسیده انقدررررر لاغر شده که نگم شما هم نا امید نشو