2777
2789
عنوان

تزریق چربی به صورت

157 بازدید | 17 پست

هرکیم هر سوالی داره جواب میدم راجب تزریق چربی

سوال:خانوما من یک ماه پیش رفتم یجا تزریق چربی

از خودمو خواهرم فیلم قبل و بعد گرفت بهش گفتم برا نمونه کار تو گوشیت داشته باشیش هیچی بزار اما تو پیجت نزاری اونم قبول کرد

چندروز بعد دیدم تو پیجش قبل و بعد خواهرمو گذاشته یه هفته چند نفری بهش زنگ زدیم تا برداشتش

دیشب یهویی تو اینستا میچرخیدم دیدم تو پیج همکارش که من پیجشو نداشتم فیلم قبل و بعد منو خواهرمو گذاشته بود بدون رضایت کامل چهره و همه چی مشخص تاریخشم برا یکماه پیش بود همون موقع که به دکتره گفتم راضی نیستم نزار

بعد 11شب بود ماهم زنگ زدیم به شماره دکتره چند نفری زنگ زدیم بعد عکسارو برداشتش الان میگه وقت ترمیم ندارم و ادا اصول میاد پیش هر دکتر دیگم برم باید هزینه رو از اول بدم تا ترمیم کنه فردا هم وقت ترمیممه چیکار کنم چی بش بگم؟

اللهم صلی علی محمد و اله محمد میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستی🫂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای که چقدر بدم میاد از عکس گرفتن ‌هرجا میری ازت عکس میگیرن خب بابا شاید یکی دوس نداشته باشه😑

شماهم عزیزم پیگیر باش و رک برو حرفتو بزن بگو وظیفت هست که برام ترمیم کنی وگرنه شکایت میکنم 

وای که چقدر بدم میاد از عکس گرفتن ‌هرجا میری ازت عکس میگیرن خب بابا شاید یکی دوس نداشته باشه😑شماهم ...

میگم بد ترمیم نکنه برام

ژل گونه برای ترمیم هرچند سی سی دیگه لازم باشه باید پولشو داد چربی چجوری حساب میکنه منه خواهرمو بردم ...

عزیزم چربیم ترمیم داره و هزینه مجداد نصف هزینه اولیه و واقعا عالیه پوست یک درجه روشن ترم میشه موندگاریشم 3تا5ساله

عزیزم دیگه کار خودشو ک نمیتونه زیر سوال ببره...بعدشم شما باید ازش طلبکار باشی ک علیرغم اینکه تاکید د ...

درسته گلم 

دیشب بهش پیام دادم گفت بیا لحنشم خوب بود تقریبا