2777
2789
سلامبی توجهی به اسم خوودش عدم اشاره کردن عدم درک دستور نفر مقابل و برخی حرکات کلیشه ایی چطور مگه چی ...

به اسم خودش توجه می‌کنه ارتباط چشمی داره گفتار غلط داره بازی تکراری می‌کنه با هم سنو سالاش نمیتونه خوب ارتباط بگیره و دوست بشه وابسته به روتین خاص زندگی خودشه دوست نداره اونا خراب بشه یا تغییر کنه خیلی مظلوم و آروم فعل و فاعل و همیشه اشتباه میگه تو گفتار مثلاً میخواد بگم دوستم لباس خریده میگه، دوستم لباسی که داشت یکمی توی درک مفاهیم ضعیف دریای خواندنی که مثل سوالات علوم رو نمیتونه خوب حفظ کنه چند بار باید باهاش تکرار کنم تا یاد بگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

،۸سالشه

پسر من ۴ سال و ۵ ماهشه و نصف این مشخصات رو داره یعنی آروم نیست در عوض همش در حال جیغ زدن و بدو بدو هست هرچند که تست اتیسم بهم گفت معلوم نیست اتیسم باشه ارتباط چشمی داره روتین پایبند و اذیت کننده نداره اما همش دستاشو میخوره تاخیر گفتار و زبان و درک داره اسم های جدید هم یاد نمیگیره 

زندگی پر از سورپرایزه