2777
2789
عنوان

کسی که قبلا دوسم داشت

499 بازدید | 45 پست

یه پسره منو خیلی دوست داشت من نداشتم سه سال هر جور تلاش کرد من یه نگاهم بهش نکردم  خلاصه خسته شد  گذاشت رفت

از اون به بعد هر جا بدونه من هستم نمیاد کلا تو یه محله ایم خدا شاهده توی ۸ سال ۲ یا ۳ بار دیدمش  

ولی امان از وقتی ببینتم اینقدر زل میزنه که میخواد بخوره زمینه این چشه ؟

اون رو تو ماشین بود منو دید سه بار ترمز کرد ولی نیومد بگه سوارت کنم یا پیشنهاد بده ممکنه یه روز دوباره برگرده من الان عاشقش شدم 

معنی کاراشو نگاهاش چیه پ چرا جایی که منم نمیاد ؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

چند سالته ک ۸ سال تلاش کرده

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سه سال تلاش کرد واست تو دوسش نداشتی حالا که بیخیال شد دوسش داری؟یعنی چی فازت چیه:/

خو میخوامش اونم منو میخواد حالا نمیشه دوباره تلاش کنه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
۲۸

فقط یه نصیحت که پل های پشت سرتو خراب نکن شاید ازدواج کرده یا یکی تو زندگیشه اگه نیست تو برو جلو بهش یه چراغ سبزی نشون بده حداقل بدونه متنفر نیستی ازش 

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

فقط یه نصیحت که پل های پشت سرتو خراب نکن شاید ازدواج کرده یا یکی تو زندگیشه اگه نیست تو برو جلو بهش ...

نه نیست فکر نکنم 

اخه چی بگم بش زل بزنم مث خودش؟

نه نیست فکر نکنم اخه چی بگم بش زل بزنم مث خودش؟

خخخ ن باز تو ۳ سال زل بزنی یعنی ... نه دیدیش بگو باهاتون صحبی دارم اگه ممکنه یه وقتی بذاریم 

الان ارتباط گرفتن اینطوری شده  اگه دوسش داری کاری نکن ک حسرتش ب دلت بمونه برو جلو

خخخ ن باز تو ۳ سال زل بزنی یعنی ... نه دیدیش بگو باهاتون صحبی دارم اگه ممکنه یه وقتی بذاریم الان ارت ...

وای نه  اونجوری که ممکنه بخواد تلافی هم بکنه ممکنه ردم کنه 

زل زدنش یعنی هنوز دوسم داره یا الکیه ؟بخدا پسرا خیلی عجیبن 

شما تلاش کن . البته تابلو نباشه . دیدی زل زده . احوال پرسی کن و ....

روم نمیشه برم جلو اما سعیمو میکنم به نظرت ممکنه تلافی کنه 

آره متاسفانه. بخاطر همین میگم تابلو اشتیاق نشون نده یواش یواش. جوری گ فکر کنه این بار تونسته دلت ب د ...

باشه ممنون واقعا 

کاش فرصتامو از دست نداده بودم 

باشه ممنون واقعا کاش فرصتامو از دست نداده بودم

خواهش میکنم گلم. امیدوارم اگه این آقا خوشبختت می‌کنه بهم برسید ... یکی بود منو دوست داشت و هیچوقت نگفت مستقیم وقتی عقد کردم عزا گرفت . خدارو شکر شما هنوز فرصت دارید 

وای نه اونجوری که ممکنه بخواد تلافی هم بکنه ممکنه ردم کنه زل زدنش یعنی هنوز دوسم داره یا الکیه ؟بخد ...

خیلی عجیبن آدم میترسه بره ابراز علاقه کنه اون ضایع ت کنه 

اما ضایع بشی بهتر از اینه شرمنده ی دلت بشی