بله مواد استفاده میشه وقت گرفته میشه من خودم بافتکارم شاخه ای ۱۰۰ میزنم ایجون ۱۰ کمتر از من کار میکنه
وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
دوستام موهای تمام مدرسه رو اینطوری بافت میزدن رایگان 🤣💔
ولی آره خوبه قیمتش
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
عزیزم بستگی به حجم مو هم داره ایم قد مو اکثرا شاخه ای ۱۰۰ و ۱۲۰ گرفته میشه چون وقت گیر هست و تمیز کاری و مواد زیادی میبره
وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
میگم این بافت ها موقتی ان دیگه؟ینی برا همون یکی دو روز؟چون اگه قرار باشه بمونه ک نمیشه حموم کرد
بله دیگ موقتیه بسته به بافتی ک میزنین ماندگاری داره ک اگه حمام هم برین خراب نمییشع