2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چه موادی .مگه همشون موی خود طرف نیست؟

بله موی خود طرفه 

مواد بازم بسته ب جنس مو  کرم مو یا ژل واکس ک من کرم مومو گرفتم ۱۷۰۰ خدایی هرجور بخام بزنم قلبم میگیره😂😂 واس ی زرههه کرم مو انقد پول دادم

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
بله مواد استفاده میشه وقت گرفته میشه من خودم بافتکارم شاخه ای ۱۰۰ میزنم ایجون ۱۰ کمتر از من کار میک ...

تهران هستید شما؟

ممکنه ایدی تلگرام بدید چندتا سوال بپرسم ازتون و چندتا نمونه بفرستم براتون

تهران هستید شما؟ممکنه ایدی تلگرام بدید چندتا سوال بپرسم ازتون و چندتا نمونه بفرستم براتون

ن خوشگلم همدانم تلگرام ندارم خواستی درخاست بده ایدی اینستامو بدم

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
من اصلا بافت نزدم تا حالا همیشه یا سشوار میکنم یا شینیون. راسته که اینقدر مو کشیده میشه که آدم سر در ...

اصلا

موفق باشی تو کارهات

فدای شماا