2777
2789

سلام خانما.تورو خدا ب دادم برسید.

هفته 27بارداری ام.پنج روزه پهلوی چپم درد شدید داره.در حالا نشسته و خوابیده دردش کمه.اما حتی پنج دیقه هم نمیتونم بایستم سرپا ک شدید میشه و اشکم در میاد.

کسی تجربه داره؟

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

به دکترت بگو برات آزمایش بنویسه احتمالا عفونت داری

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پهلو یعنی متمایل ب پشتت ؟ 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

تازه ی هفته ست چکاپ کامل دادم و همه چیز خوب بود.کشت ادرارمم خوب بود.عفونتم نداشتم..دقیقاسمت چپ بدنم.کلیه چپمو میگم.

تازه ی هفته ست چکاپ کامل دادم و همه چیز خوب بود.کشت ادرارمم خوب بود.عفونتم نداشتم..دقیقاسمت چپ بدنم. ...

ممکنه کلیه ت باشه . من با کلیه ی راستم مشکلدارم ک دکتر میگه احتمالا ب خاطر بارداری و گردش ادرار تو کلیه ست .

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
ممکنه کلیه ت باشه . من با کلیه ی راستم مشکلدارم ک دکتر میگه احتمالا ب خاطر بارداری و گردش ادرار تو ک ...

شما بارداری؟کلیه درد داری؟

شما بارداری؟کلیه درد داری؟

بله عزیزم . دقیقا هفته بیست و هفتم . هم کلیه درد هم اپاندیسم عود کرده و تحت مراقبتم

خودم وقتی باردار بودم تخمدانم شدیدا درد میگرفت تاحدی ک اگه ایستاده بودم حتما باید مینشستم ولی هیچ مش ...

منم الان همینجورم.نمیتونم بایستم ک دردش شدید میشه.خسته شدم بخدا.

بله عزیزم . دقیقا هفته بیست و هفتم . هم کلیه درد هم اپاندیسم عود کرده و تحت مراقبتم

وااای.بلا دوره.پس من تنها نیستم.فردا میرم دوباره دکتر.

وااای.بلا دوره.پس من تنها نیستم.فردا میرم دوباره دکتر.

ان شاءالله ک چیزی نیست و ی درد گذرا باشه گلم .