2777
2789
عنوان

خواستگار خواهرم

367 بازدید | 17 پست

یه ماهی هست باهم صحبت میکنن 

شهر هامون ازهم دوره یبار همو از نزدیک دیدن بخاطر برف و وضعیت راه ها خیلی نشده از نزدیک ببین همو

الان تقریبا روزی ۳،۴ بار تلفنی یا تصویری حرف میزنن.

پسره خیلی بیش از حد ابراز علاقه میکنه و خواهرم واکنش خاصی نشون نمیده و با اسرار پسر میگه که بگو ماله کی و دوست دارم میگه  دوست دارم (ازش خوشش میاد ولی در اون حد حس نداره هنوز) 

تازگیا خواهرم میگه دارم اذیت میشم خیلی بیش از حد از این حرفا میزنه امروزم گذاشت ایفون گوش دادم واقعا ۷۰ درصد تایم تلفن این طور حرفا بود و خواهرمو مجبور میکرد اونم بگه( در حد زده و خسته شدن)

با اینکه خواهرمم میگه نگه دار بعد عقد بگیم الان زوده میگه دست خودم نیس دوست دارم میخوام هی بگم توهم بمن بگی! 

میخوایم برا سری بعد ک میاد وقت روان شناسم بگیریم 

ولی خواستم اینجام بگم اگه نظر و تجربه ای دارین استفاده کنیم 

ببخشید طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینجوری بود 

بگو سلام عشقم 

من میگم عشقم توام بگو عشقم 

دوست دارم

نفسم زندگیم 

دوماه اول اینجوری بود 

الان اسممو صدا میزنه گاهی هم بخاد براش غذای مورد علاقشو درست کنم میشم عشقم/:

من حس میکنم شاید طبیعی باشه این رفتار مخصوصا اگر آقا پسر اولین رابطه اشون باشه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

شوهر منم اینجوری بود بگو سلام عشقم من میگم عشقم توام بگو عشقم دوست دارمنفسم زندگیم دوماه اول اینجوری ...

عین بچه ها میگه 

عشق کی 

نفس کی 

بوس بوس کی 

خانوم کی 

ووووو... 

خواهرمم باید اخر همه اینا بگه تو 

هی دورت بگردم و خانومی منیو نفس منیو عشق منیو وو... 

و هی میگه بهم بگو دوست دارم 

خیلی دفعات این حرفاش زیاده 

امروزم خواهرم با خنده گف بسه دیگه چقد میپرسی خسته شدم 

اونم گف تو جواب نمیدی عصبانی میشم همش باید من یادت بندازم 

واقعا نگران کنندس بنظرم

خب چرابه همه چی بدبین هستینشایدخواهرتونوخیلی دوست دارع

بدبین نیستیم 

ابراز علاقه هم حدی داره وباید به وقت و به جا باشه 

دم ب دیقه واقعا حال ادم بهم میخوره خب مخصوصا اگه فعلا حسی نداشته باشی در اون حد و در مرحله اشنایی باشی

عزیزم خواهر شما باید به خواستگار محترم بگه الان ما توی دوره شناخت هستیم احساسی شدن بیش از حد مانع شناخت میشه... قبل ازدواج باید چشمهاشون رو باز کنند و بعد ازدواج چشمهاشون رو ببندن

نه اولینش فک نکنم سنشم کم نیس ۳۷ سالشه

اوه ، پس واقعا افراطی بنظر میرسه ! کم سن و سال نیست بگیم تحت تاثیر هیجانات و احساساته ، نزدیک دهه ۴ زندگیشه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱