2777
2789

کلی غر میزنه میگه همیشه مریضی چرا مریض شدی؟! و همیشه هم میگه اولین کسی که انواع ویروس ها رو می‌گیره تویی 

همیشه همینقد بی منطقه 

حتی الان که دوتا دندون عقل دراوردم طلب کارانه میگه چرا دندون عقل دراوردی ؟!تو که ۲۶ سالته دیگه نباید درمیاوردی 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوامو همجوره داره تا روزی که حالم خوب شه اونموقع از خونه میره بیرون سر کار به کاراش رسیدگی میکنه

چه عجب یکی خوب گفت، پس قدرشو بدون ،بقیه  و من جمله شوهر بنده فقط نر هستن تا مرد

چه عجب یکی خوب گفت، پس قدرشو بدون ،بقیه و من جمله شوهر بنده فقط نر هستن تا مرد

من گاهی میگم تو بزی بیش نیستی.

فقط کلتو تکون میدی میری

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

افتادم الان دارم فین فین میکنم.فرار کرده رفته سرکار.از بس ترسوئه مرد گنده از دم اتاقمم رد نمیشه

شوهر من میگه پاشو ببرمت خونتون ۲ روز استراحت کن ،حالا فک کن همه کارا هم خودم کردم ی دوتا ظرف شسته امروز 😏

چه عجب یکی خوب گفت، پس قدرشو بدون ،بقیه و من جمله شوهر بنده فقط نر هستن تا مرد

تا  دیروز که فراری بودیم فعلا دیگه دورشم و همدوره هواشو دارم اینم بگم کم براش غذا درست نکردم هر روز غذا های رنگی لباساشو اتو میکنم(دروغ های آبکی زن متاهل)🤣🤣🤣🤣

نه کار بر جدیدم نه قدیم

دوبراااابر من مریض میشههههه ، آه و ناله ... بعد من بلند میشم میگم نخواستم بابا ، کلا اون همیشه مقدمه تو همه مریضی ها ، مجال نمیده بهم منم یکم مریض شم  

ولی در کل مرد خوبیه 

گاهی کمک میکنه ، آشپزی و لباس شستن .. 

مظلوم میشه بغض میکنه بغلم میکنه میگ توروخدا خوب شو من دلم میگیره غذا دمنوش همه کارم خودش میکنه تا وقتی خوبه خوب شم

هر چی میگم نکن تو هم مریض میشی اونورتر برو میگ نه منم باید مریض شم اصن لجباز🥹😂

اینطوری نیس بگم خودجوش غذا بپزه ببره بیاره 

ولی مدام حالمو میپرسه کمک بیشتری میکنه سرچ میکنه برا مریضیم چی بهتره دکتر پیدا میکنه سعی میکنه خونه رو کمتر بترکونه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.