2777
2789

مگ اونا انسان نیستن؟

کسی ک عاشق باشه کنار یکی دیگه خوشحال نیست حیونام اینطورین چ برسه انسان ها

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اگ بدونن ازدواج با اون دختر میسر نیس براشون با یکی دیگ هم راضی ب ازدواج میشن، مردها از عشق و حال و منفعتشون نمیگذرن!!!! 

خیلی مردها با ی زن ازدواج کردن ک شاید عاشقشم نبودن، ولی چون اون زن براشون منفعت داشته ازدواج کردن، منفعت میتونه برای یه مرد غذای گرم و شسته شدن لباس و رخت خواب و برطرف شدن نیاز جنسیش باشه، صرفا عشق و دوست داشتن برای مردا منفعت ب حساب نمیاد!!! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

هرگز...الان هشت ساله

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

اره درسته

مردها خیلی خودخواه و منفعت طلبن،این ما زنها هستیم ک همه چیو از نگاه عشق میبینیم و جونمون ب عشق بنده! 

روزی ک یاد بگیریم ما هم خودخواه و منفعت طلب باشیم تو رابطه با مردا، اونوقت عشق بیشتری رو تجربه میکنیم! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

شمامردی؟

اسم دخترمه..بله

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

خب ب عشقت نرسیدی ازدواج کردی دیگه اره

نه هشت سال از دستش دادم..و هرگز ازدواج نکردم