2777
2789

؟؟؟؟؟؟

یا خودتونو لایق ازدواج خوب نمیدید؟

به طرف میگفتین خونواده م داغونن؟یا پنهون میکردی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای خیلی بده خییییلی

خواهرزاده نامزدش ازش سر بود 

خانواده خاهرم بی پول و داغون بودن 

پسره اولش چیزی نمی‌گفت اما نزدیک عقد چندتا تیکه انداخت و آخرش جدا شدن

با هم سطح خودتون برید تو رابطه

پسرا یا دختر وقتی سرن از هر لحاظ ادعای خدایی دارن

دختر خاله من انقد داغون بود باباش بیا ببین چه ازدواجی کرد چه شوهری چه خونه و زندگی ، اصلنم خانواده شوهرش کاری به خانوادش ندارن از اولم گفتن دختر خوب باشه برای ما مهمه

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
خانواده ی بد یعنی چی؟من ترجیح می دادم با یه فامیل ازدواج کنم که شرایط منو می دونه و با وجود این شرای ...

پدر بی فرهنگ وبی ادب با ظاهر بد

داداش افسرده منزوی ک همش تو اتاق قایم میشه 

مامانی ک حرف زدن بلد نیس ومهمونداری بلد نیس

خونه زندگی داغون 

روابط سرد اعضای خانواده

و....‌.........

واااای خیلی بده خییییلیخواهرزاده نامزدش ازش سر بود خانواده خاهرم بی پول و داغون بودن پسره اولش چیزی ...

بستگی ب این داره ک شرایط خانوادتو نگی بهشون

و اعتماد بنفس

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم خانواده‌ی من خوب بودن ولی بعدش بابام گرفتار اعتیاد شد و خیلی شرایط بد شد درست بعد از عروسیم

مامانم حتی درخواست طلاق داد

ولی شوهرم هیچ وقت بهم سرکوفت نزد و همیشه حواسش به خانواده‌م بوده

اگر همسرم نبود و منوهنوز به اون خانواده زندگی میکردم حتما خودمو میکشتم چون دیگه امیدی واسه ادامه‌ی زندگی نداشتم

البته خودم شرمنده میشم گاهی اوقات