2777
2789
عنوان

خانه تکانی عید

39 بازدید | 1 پست

هر سال با نزدیک شدن به عید، یه دغدغه بزرگ برای خیلی از ما شروع میشه؛ خانه تکانی!

از تمیز کردن وسایل بزرگ مثل مبل و پرده‌ها تا تکمیل کردن جزئیات کوچیک که همیشه عقب می‌افته. 🤯 همه این‌ها می‌تونه به یک چالش بزرگ تبدیل بشه.

اما چطور می‌تونیم این کار رو به یه تجربه خوشایند تبدیل کنیم؟ 💪

1️⃣ برنامه‌ریزی: تقسیم کار به بخش‌های کوچیک و زمان‌بندی مناسب می‌تونه خیلی کمک کنه. از قبل بنویسید کدوم قسمت‌ها باید تمیز بشه و به چه ترتیب.

2️⃣ استفاده از محصولات مناسب: این که از مواد شوینده درست و کارآمد استفاده کنید، می‌تونه کار رو راحت‌تر کنه. مثلاً از سیف برای شستشوی سطوح مختلف استفاده کنید تا نتیجه بهتر و تمیزتر بشه.

3️⃣ همکاری همه اعضای خانواده: خیلی وقت‌ها بچه‌ها می‌تونن در جمع کردن وسایل کمک کنن. حتی اگر خیلی کوچیک باشن، این کار به ایجاد حس مسئولیت‌پذیری کمک می‌کنه.

4️⃣ آرامش در حین کار: فراموش نکنید که خانه تکانی باید تبدیل به یک تجربه شاد و پرانرژی بشه، نه یه استرس بزرگ. از موسیقی خوشحال‌کننده استفاده کنید و از اون لحظات لذت ببرید!

💬 شما چطور خانه تکانی می‌کنید؟ چه ترفندهایی دارید که همیشه به کمک‌تون میاد؟

من هفته ای یبار الی دوبار کل خونه رو برق میندازم 

از آشپزخونه و اتاق ها بگیر تا سرویس ها و عید خونه تکونی ندارم همیشه خونه تمییز و بوی خوب میده 

و همیشه بفکر اینم چیزی بخرم که نیاز منه و هرچیزی نیاز ندارم میبخشم و سریع ردش میکنم 

خونه ام در حر حال آماده پذیرایی هس از مهمان خیالی من 

😄 

کابینتهام خلوتن و مرتب  

خدایا شکرت